Soţul ei a plâns ca un copil când i-a spus că a căștigat 23,3 milioane de dolari la loto. O poveste uimitoare care le-a schimbat viaţa!

- Advertisement -

Pentru multe cupluri căsătorite, unul dintre avantajele unirii lor este sprijinul reciproc la nevoie. Iată o poveste incredibilă a doi soți!

Robert (Bob) Donaldson, pregătindu-se să plece într-o călătorie în China, i-a cerut soției sale de 36 de ani, Sandra, să aibă grijă de două lucruri în timp ce va fi plecat. Primul, a fost să curețe după câinele lor.  Al doilea, să cumpere un bilet de loterie cu numere special pregătite de el.

Potrivit CBC, soția a făcut exact cum i-a cerut soțul și ceva în plus. Întoars acasă, Bob s-a așezat pe canapea și a așteptat cu nerăbdare să afle cum au decurs lucrurile în lipsa sa.

Sandra i-a spus că are atât vești bune, cât și vesti proaste. Evident că Bob s-a gândit la cele mai teribile vești, așa că și-a rugat soția să-i dea vestea cea bună mai întâi.
Zâmbind, ea i-a spus că ar putea acum să obțină SUV-ul pe care-l dorea puțin mai repede decât se aștepta. Acum Bob s-a pregătit de ce e mai rău. Calmă, Sandra i-a înmânat ceva la care el s-a uitat cu neîncredere.

Sandra a mărturisit că a făcut cele două lucruri pe care Bob i le-a cerut. A curățat după câine și a cumpărat biletul de loterie cu numerele sale speciale. A cumpărat biletul utilizând opțiunea Quick Pick. Din fericire pentru cuplul Smithville, acel bilet valora 23,3 milioane de dolari.
Vestea l-a emoționat teribil pe Bob care a început să plângă ca un copil.

- Advertisement -

Bob a declarat glumind că ar putea-o ierta pe Sandra dacă ar fi omis să facă ce i-a cerut să facă. „Cred că o pot ierta că nu a curățat după câine”, a glumit el.

Într-o notă mai serioasă, amândoi au fost emoționați atunci când au vorbit despre cum victoria le-a afectat viața, iar Bob a recunoscut: „A fost o întâmplare fantastică care ne-a schimbat complet viața.”

Potrivit Global News, cuplul pensionat are planuri simple pentru banii, inclusiv SUV-ul lui Bob, cadouri pentru familie și un dulap, iar Sandra ar putea obține și ea un Corvette mai aproape de stilul ei.

- Advertisement -

sursa: Liftable