Ce trebuie să facă logodnica Prinţului Harry de fiecare dată când se află lângă el. Relaţia lor ascunde multe lucruri!

- Advertisement -

Se pare că logodnica Prinţului Harry, Meghan Markle, se visa ca făcând parte din familia regală cu multă vreme înainte ca lucrurile să prindă contur. Ea are chiar o fotografie în faţa Palatului Kensington din timpul unei excursii şcolare din perioada sa adolescentină.

Căsătoria cu un membru al familiei regale poate fi interesantă şi extravagantă din exterior, dar ascunde şi multe lucruri ce scapă la prima vedere – o serie de reguli şi protocoale pe care Markle trebuie să le respecte prin intrarea sa în familia regală.


Prinţul Harry a avut grijă să-i prezinte viitoarei sale soții câteva reguli de bază, precum adresarea faţă de o persoană de rang regal.

Unele reguli însă au luat-o chiar și pe Markle prin surprindere, conform unor apropiați, care au  declarat pentru „Star Magazine” că „ Meghan Markle înţelege că este o persoană publică acum, dar este şocată de unele dintre aceste restricţii”. De exemplu:

- Advertisement -

„Să nu vorbeşti neîntrebată şi să-l laşi întotdeauna pe Harry să răspundă primul!„

„Lasă-l pe el (prințul Harry) întotdeauna să păşească în faţa ta!”

De asemenea, lui Markle i s-a precizat că nu poate folosi telefonul în public, nu poate purta conversaţii publice mai mult de două minute și nu are voie să-şi arate supărarea în public.

- Advertisement -

Viitoarea ducesă trebuie, de asemenea, să-şi adapteze felul în care se îmbracă, deoarece în familia regală nu se acceptă nici un fel ținută strălucitoare sau nepotrivită.

https://youtu.be/fAvg6BGuXEw

Toată lumea se aşteptă să existe reguli de protocol în ceea ce priveşte apariţiile publice ale unei familii regale, dar unele dintre acestea sunt surprinzător de stricte.

Ea le-a spus prietenilor că găseşte multe dintre aceste reguli comice, dar nimeni din familia regală britanică nu râde când e vorba de reguli. Vom vedea cât de serios le va lua în considerare Meghan şi care vor fi consecinţele nerespectării acestora. Parcurgerea obiceiurilor regale pare a fi un câmp minat şi suntem curioşi cum viitoarea soţie a Prinţului Harry va răspunde acestor provocări.

- Advertisement -

sursa: Liftable