Reacția comică a unei pisici când un opossum îi fură mâncarea. Adorabil!

- Advertisement -

Ai avut vreodată cea mai bună porție de mâncare așezată în fața ta doar pentru ca cineva să ajungă și să ți-o ia înainte?
Nu te-a înnebunit? Imaginați-vă cum se simte această pisică. Avea întreaga cină în față și, în câteva secunde, i-a fost furată de un opossum și nu a putut să facă nimic în privința asta.

Proprietarii l-au hrănit pe o farfurie aflată în fața ușii și, înainte ca el să poată începe să se bucure de ea, a venit un opossum pentru a-l ajuta.
Poate că opossumul a crezut că farfuria de mâncare era pentru el? Pisica este destul de supărată, dar nu știe ce să facă. Doar se uită la proprietarul său și se întreabă de ce face fotografii în loc să-i salveze mâncarea.

La un moment dat, pisica se apropie chiar de ușa unde stă proprietarul său și cere ajutor. Atunci când proprietarul său încă nu face nimic, el decide să ia lucrurile în proprii lăbuțe și să lase animalul să-i mănânce mâncarea.

- Advertisement -

Potrivit National Geographic există mai multe zeci de specii diferite de opossum, care sunt adesea numite possums în America de Nord. Cel mai notabil este Virginia opossum sau common opossum – singurul marsupial (mamifer pufos) care se găsește în Statele Unite și în Canada.

„Opossumul este curios și adesea vizitează casele sau așezările omenești pentru a căuta în cutiile de gunoi, depozitele de gunoi și alte containere. Acestea sunt atrase de carouri și pot fi adesea observate în apropierea drumurilor.”

De asemenea, mănâncă de asemenea iarbă, nuci și fructe. Vor vâna șoareci, păsări, insecte, viermi, șerpi și chiar găini. Deși aceste animale sunt pașnice, pentru mâncare pot face lucruri neobișnuite.
Este probabil o idee bună că această pisică i-a lăsat masa. Aceste creaturi greșit înțelese sunt de fapt foarte utile. Ei mănâncă căpușe și țânțari și, deși se spune că ei poartă deseori rabie, nu mai mult decât orice alt animal de companie.

În timp ce imaginile pisicilor și opossumul erau comice, unii oameni au subliniat că proprietarul invita animalul sălbatic în casă.

- Advertisement -

„Nu este amuzant, data viitoare, animalul se va întoarce când îi este foame. Pentru că nimeni nu-l oprește, nici pisica nu va reacționa data viitoare. mult noroc.

„Distracția asta se putea termina prost pentru pisică.”

Opossum sunt adesea ademenite de mâncare de pe lângă casele oamenilor și chiar mănâncă din cutii de gunoi. Totuși, ei preferă să stea departe de oameni și de alte animale, motiv pentru care ies doar noaptea după mâncare.

- Advertisement -

Ei nu atacă alte animale decât dacă sunt provocați sau încearcă să-și protejeze puii. Nu este o idee bună să le hrăniți, mai ales în zonele unde mănâncă și animalele de companie. În cele din urmă, această pisică și opossum vor trebui să aibă o confruntare cu privire la cine primește să mănânce alimente pe verandă. Pisica ar putea să creadă că va câștiga, dar probabil ca animalul sălbatic va ieși câștigător.

sursa: https://animalchannel.co/man-food-out-for-cat-guest/