Punem pariu că habar nu aveai că bijuteriile tale pot spune altora ce fel de persoană ești

- Advertisement -

Studiile arată că stima de sine a unei persoane crește atunci când poartă bijuterii. Și nu depinde de vârstă. Iar accesoriile nu numai că ne permit să ne exprimăm individualitatea, ci și pot spune multe despre caracterul nostru.

Mai jos vei afla ce spun psihologia și observațiile de zi cu zi despre oamenii care preferă anumite tipuri de bijuterii.

  1. Obiecte din aur

Aurul a fost apreciat încă din cele mai vechi timpuri, în mare parte datorită atracției sale speciale. Culoarea metalului este asociată automat cu căldura. Oricine alege bijuterii din aur, probabil că iubește confortul și caută în mod subconștient o viață liniștită.

2. Decoratiuni masive

- Advertisement -

Cerceii mari congo, colierele groase, inelele extravagante si alte bijuterii mari sunt semne ale unei persoane sociabile, vesele si generoase. Accesoriile strălucitoare pot însemna și o nevoie de atenție.

3. Seturi elegante de perle

Seturile clasice de cercei și coliere cu perle vorbesc despre conservatorismul proprietarului lor. Astfel de oameni sunt orientați spre familie și se bucură de întâlniri liniștite cu prietenii apropiați.

- Advertisement -

4. Bijuterii dintr-un singur set

Bijuteriile dintr-un set sau accesoriile asortate sunt purtate de oameni îngrijiți, responsabili și organizați. Acești oameni sunt gazde amabile și conversaționali excelenți. Li se cere adesea sfaturi.

- Advertisement -

5. Accesorii romantice

Accesoriile reținute și elegante cu pandantive delicate, mai ales în formă de inimă, caracterizează persoanele cu un grad ridicat de empatie.

6. Bijuterii simple, dar eficiente

Inele cu o piatră mare, brățări rigide de tip oriental – toate acestea sunt bijuterii practice și în același timp atrăgătoare. Astfel de accesorii nasc lideri.

Inelele cu un singur diamant îi caracterizează pe lideri prin natură. Le place să își asume responsabilitatea pentru oameni, îi ascultă întotdeauna pe ceilalți și iau în considerare opiniile lor.

7. Accesorii extraordinare

Cei care aleg accesorii la modă și excentrice sunt oameni inteligenți și inventivi. Ei privesc mereu spre viitor, iubesc atunci când viața îi provoacă, iubesc aventura și adesea lasă lucrurile neterminate.

8. Bijuterii modeste și minimaliste

Accesoriile cu decor minimal – cercei tip stud cu cristale, pandantive mici – sunt alese de oameni plini de compasiune si amabili. Ei încearcă să caute pozitivul în orice, le place să-i ajute pe ceilalți și sunt puțin idealiști.