Povestea unui cuplu care a pierdut 136 de kg. Împreuna totul este posibil!

- Advertisement -

Eli și Kelly Wenninger au crescut amândoi într-un stil de viață sănătos și fiind într-o formă relativ bună. După ce s-au căsătorit și au fost prinşi cu muncă și cu familia, au început să trăiască un stil de viață mai sedentar. Acest lucru i-a determinat să câștige în greutate și amândoi au decis că trebuie să facă ceva.

Eli cântărea 181 de kilograme. Aceasta a fost cea mai mare greutate pe care a avut-o vreodată în viaţa lui. Kelly a câștigat şi ea în greutate şi speriaţi de situaţie au hotărât să ia măsuri: au început să mănânce sănătos, să evite alimentele procesate și să facă exerciţii fizice, ori de câte ori era posibil.

La început a fost greu, dar a devenit mai ușor cu timpul. De-a lungul unui an, Eli a pierdut 250 de kilograme, iar Kelly a pierdut 65 de kilograme. Sunt atât mai sănătoși și mai fericiți. Cea mai bună parte este că pot petrece mai mult timp cu copiii lor și să țină pasul cu ei.

- Advertisement -

Când au început să vadă rezultatele, au decis că împărtăşească experienţa lor cu alți oameni, care ar putea fi motivați de pierderea lor în greutate. Au creat un grup pe Facebook, numit Weighing In With The Wenningers. Descrierea grupului spune aşa:

„În 27 februarie 2017 am luat decizia de a ne schimba stilul de viață pentru totdeauna. Pozele transformărilor corpului nostru sunt le găsiţi aici. Noi nu numai că ne-am dorit să fim sănătoşi, avem nevoie să fim noi! Rezultatele ne-au redat talia noastră și ne-au învățat ce înseamnă o relație sănătoasă cu mâncarea! Viaţa noastră s-a schimbat în bine și suntem inspirați să împărtășim experienţa noastră cu alții! Deci, iată povestea noastră! Dacă noi am putut, puteți și voi! Să ne ajutăm reciproc pentru a fi sănătoși – toate pentru slava lui Dumnezeu!…”

- Advertisement -

Ei au împărtășit, de asemenea, câteva sfaturi pentru a-i ajuta pe alții să înceapă propria aventură de pierdere în greutate.
„Nu complicați lucrurile! Realizaţi un meniu Paleo presupune:

1) Alegeți o sursă de proteine;

2) Alegeți o sursă de grăsime;

3) Alegeți legumele;

- Advertisement -

4) Adăugați opțiuni suplimentare: fructe, seminţe etc. Mențineți consumul de fructe și nuci mai mic decât proteinele şi legumele.

Practic sunt 4 reguli pentru Paleo:1) fără pâine, porumb, orez și ovăz. 2) fără arahidele, soia și mazărea. 3) fără lactate, include smântâna, untul și brânza. 4) fără zahăr. Nu mai mânca prostii de genul produse chimice rafinate cu aditivi alimentari artificiali. ”

Grupul de pe Facebook permite oamenilor să vadă cum evoluează cuplul pentru că-şi împărtășesc fotografiile de familie cu ceilalţi. Este un loc minunat unde oamenii pot să învețe noi abilități de viaţă sănătoasă și să găsească sprijin unii de la alții, toţi cei care se luptă cu aceleași probleme și doresc să piardă în greutate.

Eli și Kelly sunt bucuroși că au făcut primii pași către obiectivele lor de scădere în greutate. Ei încă muncesc din greu pentru a rămâne în formă și continuă să piardă în greutate. Speră ca povestea lor îi poate motiva şi pe alții să facă același lucru.

sursa: Relieved