Povestea frumoasă a doi pisoi nedespărţiţi în ciuda vremurilor neprietenoase

- Advertisement -

În septembrie 2017, uraganul Irma a lovit Florida, lovind statul cu vânt și ploaie. Această furtună puternică a speriat multe animale, inclusiv un pisoi mic care avea doar câteva săptămâni. Pisoiul rătăcit şi speriat avea nevoie disperată de ajutor şi a intrat într-un depozit, căutând adăpost și mâncare.

„Pisoiaşul a fost găsit rătăcind în jurul unui depozit din centrul Floridei unde lucrează logodnicul meu”, a declarat Awrigz, cea care l-a găsit. „Avea doar trei săptămâni”.

Pisicul cântărea mai puțin de o jumătate de kilogram și a trebuit să fie hrănit cu biberonul. Awrigz și logodnicul ei au înţeles că trebuie să-i ajute pe pisoi, așa că l-au adus acasă cu ei şi l-au botezat micul Oscar.

- Advertisement -

Cuplul mai avea acasă o pisică de cinci ani, pe nume Murphy și erau puţin îngrijoraţi că nu se va înțelege cu pisoiul. Dar s-a dovedit că nu aveau de ce să-și facă griji: „După doar 24 de ore, Murphy avea grijă de Oscar – curățându-l, jucându-se cu el şi alintându-l”.

- Advertisement -

Odată ce Oscar se simțea mai bine, a devenit o pisică foarte energică. A început să se exploreze zona din jurul casei și să urce pe umerii lui Awrigz.

De asemenea, Oscar era fericit să se joace cu fratele său mai mare Murphy. Chiar dacă cuplul nu intenţiona să-l păstreze pe Oscar, din momentul în care a văzut cât de fericiți erau Murphy și Oscar au decis să-l adopte:

„Inițial am vrut să-l dăm spre adopţie, dar ne-am ataşat rapid de el și nu l-am putut lăsa să plece. Nu am putut separa cele două sufleţele după ce le-am văzut împreună”.

- Advertisement -

Până în ianuarie 2018, Murphy a crescut spectaculos şi a ajuns să cântărească aproximativ cinci kilograme. El și Murphy au devenit complet inseparabili!

„Acum îşi petrec zilele plimbându-se în soare prin fereastra de la poarta noastră, urmărind mingi de tenis şi hârjonindu-se cu fratele său mai mare Murphy”, spune Awrigz.

Oscar a făcut progrese uimitoare de când a fost găsit pentru prima oară după uraganul Irma și este mulțumit de cuplul iubitor care l-ai adoptat.

Micuţul pisoi are acum un viitor mare înainte!

sursa: Animal Channel