Povestea frumoasă a doi pisoi nedespărţiţi în ciuda vremurilor neprietenoase

- Advertisement -

În septembrie 2017, uraganul Irma a lovit Florida, lovind statul cu vânt și ploaie. Această furtună puternică a speriat multe animale, inclusiv un pisoi mic care avea doar câteva săptămâni. Pisoiul rătăcit şi speriat avea nevoie disperată de ajutor şi a intrat într-un depozit, căutând adăpost și mâncare.

“Pisoiaşul a fost găsit rătăcind în jurul unui depozit din centrul Floridei unde lucrează logodnicul meu”, a declarat Awrigz, cea care l-a găsit. “Avea doar trei săptămâni”.

Pisicul cântărea mai puțin de o jumătate de kilogram și a trebuit să fie hrănit cu biberonul. Awrigz și logodnicul ei au înţeles că trebuie să-i ajute pe pisoi, așa că l-au adus acasă cu ei şi l-au botezat micul Oscar.

- Advertisement -

Cuplul mai avea acasă o pisică de cinci ani, pe nume Murphy și erau puţin îngrijoraţi că nu se va înțelege cu pisoiul. Dar s-a dovedit că nu aveau de ce să-și facă griji: “După doar 24 de ore, Murphy avea grijă de Oscar – curățându-l, jucându-se cu el şi alintându-l”.

Odată ce Oscar se simțea mai bine, a devenit o pisică foarte energică. A început să se exploreze zona din jurul casei și să urce pe umerii lui Awrigz.

- Advertisement -

De asemenea, Oscar era fericit să se joace cu fratele său mai mare Murphy. Chiar dacă cuplul nu intenţiona să-l păstreze pe Oscar, din momentul în care a văzut cât de fericiți erau Murphy și Oscar au decis să-l adopte:

“Inițial am vrut să-l dăm spre adopţie, dar ne-am ataşat rapid de el și nu l-am putut lăsa să plece. Nu am putut separa cele două sufleţele după ce le-am văzut împreună”.

Până în ianuarie 2018, Murphy a crescut spectaculos şi a ajuns să cântărească aproximativ cinci kilograme. El și Murphy au devenit complet inseparabili!

“Acum îşi petrec zilele plimbându-se în soare prin fereastra de la poarta noastră, urmărind mingi de tenis şi hârjonindu-se cu fratele său mai mare Murphy”, spune Awrigz.

Oscar a făcut progrese uimitoare de când a fost găsit pentru prima oară după uraganul Irma și este mulțumit de cuplul iubitor care l-ai adoptat.

Micuţul pisoi are acum un viitor mare înainte!

sursa: Animal Channel