O femeie și-a curățat tenul de acneea cu produse naturale în 30 de zile, iar metoda ei ajută acum mii de oameni

Un ten fin si curat reprezinta un obiectiv pe care mulți oameni sunt dornici să-l atingă prin orice mijloace, deoarece acneea și o culoare inegală a pielii iti pot afecta viata sociala mai ales cand esti adolescent. Medicamente și produse cosmetice scumpe, proceduri dureroase, diete stricte – totul este acceptat într-o luptă cu acneea.

Insa se pare ca o femeie a reusit sa isi curate tenul de acneea cu produse naturale în 30 de zile, iar metoda ei ajută acum mii de oameni.

Inainte si dupa

„A fost o perioadă grea pentru mine, uneori mă închideam în camera mea pentru că nu voiam să văd pe nimeni, nici măcar pe părinții mei”, spune Brianna. Există lucruri care se înrăutățesc, dar chiar și acneea iti poate face viața insuportabilă. De aceea, Brianna a decis să împărtășească modul în care a făcut față problemelor sale de piele.

Metoda de curatare cu ajutorul uleiului

Primul pas al rutinei de îngrijire a pielii este curățarea. Brianna folosește ulei de jojoba. Își aplică ulei pe piele cu mișcări de masaj și îl șterge cu un prosop cald. Ea trece prin această procedură de două ori.

Aplicați o mască de față

Apoi aplică o mască facială. Brianna folosește 2 lingurițe de miere crudă amestecată cu scorțișoară și turmeric (1/2 linguriță din fiecare ingredient). Ea aplică amestecul pe față și îl lasă să acționeze timp de o oră.

- Advertisement -

Uneori folosește o mască de sulf sau o mască de argilă bentonită, care au ambele un efect calmant asupra pielii. Brianna aplică oricare dintre aceste măști (inclusiv cea cu miere) numai în zilele în care intenționează să poarte machiaj sau pudră de față.

Hidratare

Următorul pas este hidratarea. Brianna folosește ser de perfecționare derivat din uleiuri de măceșe și morcovi și îi adaugă câteva picături de ulei esențial de lavandă. Aplică pe pielea umedă cu mișcări de tamponare. Folosește aceste produse numai atunci când intenționează să se machieze.

O luptă împotriva cicatricilor acneice

- Advertisement -

Brianna aplică unt de shea crud pe petele de acnee de pe față înainte de a merge la culcare. Nu trece niciodată de acest pas și este primul pas al rutinei sale de îngrijire a pielii, indiferent dacă a purtat sau nu machiaj în acea zi.

Aportul de suplimente pe bază de plante

Ultimul pas al rutinei sale de îngrijire a pielii este să ia suplimente pe bază de plante: turmeric, ciulin de lapte, varză, un cătină și frunze de neem.

Încă câteva cuvinte

Brianna folosește numai produse cu ingrediente naturale. Ea spune că, după o săptămână de astfel de rutină de îngrijire a pielii, a observat modificări vizibile. Cu toate acestea, abia după 2 luni, pielea ei a devenit mai mult sau mai puțin perfectă. În plus față de produsele menționate mai sus, ea aplică protecție solară pe față în fiecare zi și uneori folosește creme pentru a trata cicatricile acneei.