O femeie a fost arestată pe aeroport după ce a aruncat un pumn de monede în interiorul motorului pentru a avea noroc.

- Advertisement -

O pasagera superstitioasa a reusit performanta de a intarzia un zbor, ce se urma sa fie efectuat de pe aeroportul din Shanghai, cu cateva ore dupa ce a aruncat un pumnt de monede intr-unul din motoarele avionului.

 

Femeia in varsta de 80 de ani voia doar sa aibe noroc si fara sa-si de a seama ca pune in pericol siguranta tuturor celor 150 de pasageri a aruncat pur si simplu monedele in interiorul motorului. Gestul sau a fost imediat observat de un alt pasager care a anuntat autoritatile.

- Advertisement -

Echipele de control au evacuat imediat pasagerii zborului CZ380 iar operatiunea de cautare a monedelor a durat 3 ore timp in care femeia a fost retinuta si interogata. Din totalul de 9 monede doar una a ajuns in motor restul cazand pe pista.

Femeia calatorea alaturi de sotul, fiica si ginerele si se indreptau catre Beijing. Politia a decis sa nu ii va pune interdictie de a zbura, nu o va amenda dar va trebuie sa isi petreaca urmatoarele 5 zile in arest. Gestul sau fiind unul destul de grav.

Incidentul a ajuns viral pe retelele de socializare din China si datorita faptului ca angajatii aeroportului au facut din acest incident un subiect de marketing.