O fată a rugat un străin să schimbe locurile din avion și și-a schimbat accidental destinul

O fată , Rosey Blair, și iubitul ei se întorceau acasă la Dallas, dar, din păcate, locurile lor nu erau unul lângă celălalt. Rosey a cerut unei fete care călătorea singură să facă schimb de locuri adăugând că persoana de lângă ea se poate dovedi a fi iubirea vieții sale. În acel moment, nimeni nu s-ar fi gândit că cuvintele lui Rosey vor deveni profetie.

- Advertisement -

Această poveste a obținut peste 900.000 de like-uri, 370.000 de retweet-uri și 11.000 de comentarii, iarnoi va spune despre ea.

După ce Rosey și-a schimbat locul cu cealaltă fată, a observat că tovarășii de călătorie recent făcuți au început să aibă o discuție frumoasă. Întrucât zborul trebuia să fie lung și plictisitor, Rosey a început să audă ce spuneau. Conversația pe care a auzit-o a început să difuzeze toate lucrurile întâmplătoare în contul ei de Twitter – a avut o oră de Wi-Fi gratuit.

Incep sa se inteleaga

Ceva se intampla aici

- Advertisement -

Ups

„Rosey the detective” privea cuplul non-stop și a ajuns la concluzia că arătau minunat împreună.

Ce avem noi aici ?

Pare interesant

- Advertisement -

Incep sa fie tot mai apropiati

Si mai apropiati

După ceva timp, Rosey a observat că au început să își arate reciproc fotografii de familie.

Cu cât Rosey difuza mai mult, cu atât s-au alăturat mai multe persoane. În curând, mii de utilizatori au început să se îngrijoreze de cuplu și să aștepte sfârșitul. Privitorii stăteau în fața ecranelor cu un pahar de vin și asteptau. O fată chiar și-a dus telefonul la duș, astfel încât să nu piarda nimic. Când Rosey a rămas fără Wi-Fi gratuit, a cumpărat timp suplimentar, pentru a nu priva spectatorii de această plăcere.

Bateria lui Rosey scădea, iar avionul era pe punctul de a ateriza.

Cuplul s-a abonat la Instagram unul altuia, apoi avionul a aterizat și l-au părăsit. Împreună! Se pare că povestea lor de dragoste tocmai a început.

Se pare ca cei doi urmeaza sa se casatoreasca si sa aibe un viitor frumos impreuna.