Niște oameni fără suflet l-au lăsat închis în transportor timp de 2 ani! Priviți cum arată acum după ce a fost salvat.

- Advertisement -

Samuel, o pisică afectuoasă, de culaore alb-negru,  a avut o viață extrem de grea. Când salvatorii l-au găsit blocat într-un transportatorul de pisici, nimeni nu credea că va supraviețui.

Acum, mulți oameni folosesc transportoare de pisici pentru a-și transporta animalele de companie – dar Samuel a fost prins în acest transportator pentru cea mai mare parte a vieții sale de doi ani.
Când salvatorii au găsit pisica, era subponderal, iar ochii îi erau lipiți. Pielea lui era de asemenea afectată și avea răni.

Salvatorii l-au luat și l-au dus la BARC, un adăpost municipal din Houston, Texas. Din nefericire, cu lunga sa listă de probleme medicale, Samuel trebuia să fie eutanasiat odată ce perioada de deținere a lui e expirat.

- Advertisement -

Samuel fusese lipsită de socializare în timp ce era închis, dar pisicuța era încă afectuoasă.

Cu câteva ore înainte ca Samuel să fie eutanasiat, un angajat al unui adăpost s-a răzgândit și a postat fotografia sa online. Apoi, a așteptat un eventual adoptator.

- Advertisement -

Ca și o coincidență neașteptată, tehnicianul veterinar Leslie Raines era acasă obosit după o zi de muncă, când a văzut poza lui Samuel. „Cineva a postat o poza cu o pisica foarte slaba care avea virusul imunodeficientei feline (FIV)”, a declarat Leslie pentru The Dodo.

Leslie a primit sprijinul de la Salvați un Purrfect Cat Salvare, iar unul dintre clienții săi de la clinica veterinară a fost de acord să-l aleagă pe Samuel. „Ea a crezut sincer că va muri când a fost în mașină”, a amintit Leslie.

Când Samuel a ajuns la clinică, Leslie a început imediat să-i trateze condițiile medicale și să-l curățească.

- Advertisement -

Așa cum am menționat, ochii lui Samuel erau complet închiși. După ce a petrecut aproape doi ani într-un transportator de pisici, Samuel era speriat de lumea din jur. Totuși, cu îngrijirea medicală și cu suportul emoțional din partea lui Leslie, pisica a început să iasă din cochilie.

Samuel mai avea încă câteva traume psihologice de rezolvat. „Umbra lui îl surprindea de fiecare dată când o vedea, iar reflecția lui în ferestre de sticlă îl speria”, a spus Leslie.

Totuși, cu ajutorul lui Leslie, Samuel devenea afectuos, pufos și puternic – și, în curând, era timpul să-și găsească o casă.
Leslie s-a întâlnit cu o grămadă de potențiali adoptatori, dar de fiecare dată când Samuel îi vedea era complet înfricoșat. Pisica  învățase să aibă încredere în Leslie, dar simțea că străinii erau complet înfricoșători. Ori de câte ori o familie venea să-l întâlnească, el fugea și se ascundea.

Pisica nu a vrut să întâlnească potențiali adoptatori – dar totul s-a schimbat la întâlnirea cu Bryan.
Un bărbat pe nume Bryan Smith a văzut fotografia lui Samuel online. Când l-a văzut pe Samuel, și-a amintit de vechiul lui pisic, care a murit de cancer în anul precedent. Bryan a făcut curând aranjamente cu Leslie să vină la întâlnire cu Samuel, iar în momentul în care s-au văzut s-au îndrăgostit imediat unul de celălalt. „În ziua în care l-am întâlnit pe Bryan, l-am adus [Samuel] la clinică, iar Bryan s-a așezat pe podea lângă pisică și a început să vorbească cu el.”Bryan avea o comportament calm, cu mișcări lente.

Leslie a fost impresionată de abilitatea lui Bryan de a-l calma pe Samuel, dar încă nu era convinsă că el era proprietarul potrivit până când pisicuța i-a dat un semn.
„La un moment dat, Samuel a venit la mine și apoi s-a dus la Bryan. Mi-am spus: „Asta este.”

În doar un an, Leslie a reusit să-l aducă pe Samuel într-o casă sigură și iubitoare.Pisicuța își petrece cea mai mare parte a timpului sărind pe mobilier și bucurându-se de viață.

Și acum, că se simte confortabil, Samuel se bucură chiar să se vadă în oglindă.

sursa:https://animalchannel.co/cat-in-carrier-mange/