Joaca dintre un bebeluș și un husky siberian a devenit virală în mediul online

- Advertisement -

Câinii ar putea fi cei mai buni prieteni ai omului, dar au o slăbiciune aparte în inimile lor pentru copii.  La fel cum copiii iubesc să exploreze lumea, cățeilor le place să afle mai multe despre bebeluși.

Un husky siberian este îndrăgostit de micul său prieten și adoră să se joace cu acesta. Când copilul se apropie de el, el intră imediat în joc!

Acest copil are doar șapte luni, dar și-a făcut deja un prieten pe viață. Copilul se simte bine cu prietenul său din primele luni de viață. Când veți vedeți cât de afectoși sunt în timpul jocului, veți ști că aceasta este o potrivire perfectă.

Câinele era pe covor făcându-și propriul lucru când vedea că bebelușul dorea să joace și el. Copilul s-a întins și a pus o mână mică pe capul câinelui și distrația a început!

- Advertisement -

Câinele ajunge la jucăria cu botul său, dându-i băiețelului o șansă să-l îmbrățișeze. Câinele inteligent se rostogolește împreunăc cu copilul. Ce adorabil!

Husky-ul s-a întins pe spate și l-a îmbrățișat pe prietenul său uman și a început să-l lingă. Acest câine îi iubește într-adevăr pe prietenul său mic.

- Advertisement -

Câinele a câștigat prima rundă, dar hârjoneala nu s-a terminat încă. Copilul și-a întins mâna și și-a pus mâna peste gura lui, dar prietenul său cu blană a continuat să-l lingă. Bebeluțul nu a putut câștiga nici de data asta!

Cei doi au continuat să se joace, iar husky-ul a atins copilul cu dragoste de fiecare dată. Chiar și-a ținut o labă pe copil, cât a ros mingea. Nu există nicio îndoială în mintea părinților despre afecțiunea dintre cei doi.

- Advertisement -

O mulțime de câini adoră să se joace cu bebeluși, dar va fi greu să găsești unul la fel de iubitor cu puiul de om, precum acest husky siberian. Aceste doi pui vor crește împreună și cu siguranță vor fi cei mai buni prieteni.

Puteți vedea mai multe imagini aici.