Hitler a adunat un grup select de fete pentru a-i oferi copii perfecti, iar un supraviețuitor povestește cum a decurs totul

- Advertisement -

Istoria nazistă pe care o știm a fost oribilă. Atrocitățile comise în timpul celui de-al Doilea Război Mondial au fost catastrofale și sunt încă resimțite și astăzi.

Știind acest lucru, să ne uităm acum la o poveste trăită de Hildegard Trutz.

În primul rând, trebuie să știți că Germania a suferit foarte mult după primul război mondial, în principal din cauza pedepselor impuse de țările care au învins-o, inclusiv Anglia, Franța și Statele Unite. Din această cauză, umorul poporului german de la acea vreme nu era cel mai bun, iar alternativa nazistă părea să fie un răspuns la această stare de rău.

- Advertisement -

Din acest motiv, Hildegard Trutz, o fată de 18 ani, a fost încântată de toată situatia pe care naziștii au creat-o. Și în 1933 s-a alăturat Bund Deutscher Mädel, echivalentul feminin al tineretului lui Hitler, iar la 18 ani, unul dintre liderii ei s-a apropiat de ea și i-a spus: „Dacă nu știi ce să faci, de ce nu ii faci un copil lui Hitler? ? ”

Creați sub numele de Proiect Lebensborn, naziștii au incercat să creeze o „rasă perfectă” pentru „producerea” super-bebelușilor. Pentru aceasta, au selectat femei care se încadrau în parametrii doriți și care nu aveau strămoși evrei. Cand ramaneau insarcinate, aceste femei însărcinate, urmau să fie trimise la un castel de lux, cu tot confortul, pentru a avea o sarcină excelentă.

- Advertisement -

Hildegard a îndeplinit toate cerințele impuse de ei, așa că s-a angajat în această misiune . Dar înainte de a începe, a trebuit să semneze un contract prin care va renunța la copil, dându-l îngrijirii de stat.

Toți ofițerii erau într-o singură cameră și puteau începe o conversație cu oricine doreau. „Toată lumea era foarte înaltă și puternică, cu ochii albaștri și părul blond”, a spus Trutz.

- Advertisement -

După ce si-a ales bărbatul, caruia nici macar nu ii stia numele, în momentul exact al perioadei lor fertile, fata avea să primească acel bărbat pe care l-a ales în camera ei.

„Pentru că eu și tatăl fiului meu am crezut pe deplin în importanța a ceea ce făceam, nu am avut nicio rușine sau inhibiții de niciun fel”, a comentat Hildegard.

S-a culcat cu băiatul trei nopți la rand și după aceea acesta a trebuit să fie alături si de alte femei.

Trutz a rămas însărcinată și a fost trimisa la maternitate. În ziua nașterii, ea a refuzat orice ajutor pentru a-l scoate pe cel mic, din moment ce „niciun german bun nu ar trebui să-și dorească injecții pentru a ameliora durerea”. A rămas cu copilul două săptămâni și apoi copilul ei a fost trimis într-o casă specială și nu si-a mai niciodată fiul.

Chiar s-a gândit să aibă mai mulți copii, dar s-a îndrăgostit de un tânăr ofițer și s-a căsătorit. Când a povestit ce a făcut, soțului ei nu prea i-a convenit, dar cum totul a fost făcut pentru Führer, în cele din urmă a acceptat.

În timpul celui de-al III-lea Reich s-au născut 20.000 de copii din această practică. Mulți au fost adoptați după război, dar fișierele lor au fost în cele din urmă distruse.