Faceți cunoștință cu cei mai buni prieteni! O pisică și doi câini adoră să facă totul împreună

- Advertisement -

Toată lumea are nevoie de un prieten bun. Cei mai buni prieteni sunt alături de noi pentru a sărbători împreună succesele și a ne susține la greu. Ei sunt terapeuții noștri personali, întotdeauna pregătiți cu o glumă sau o propunere ce ne pot lumina ziua. Ei ne ascultă, plâng, râd și ne iubesc așa cum suntem.

La fel se întâmplă și în lumea animalelor. Uneori acel bun prieten vine sub forma unui om iubitor, alteori sub forma  unei  pisici, iar alteori lasă loc surprizelor. Asta s-a întâmplat și pentru Harry.

Harry este o mică felină iubitoare care are pe post de cei mai buni prieteni, o pereche de câini. Locuiește împreună cu proprietarul său de 23 de ani, iar Watson și Kiko, prietenii săi sunt din specia Golden Retriever. Unii oameni pot fi surprinși de prietenia lui Henry, Watson și Kiko, dar cei trei nu pun preț pe ceea ce cred oamenii. Le place să petreacă timpul împreună și sunt cei mai buni prieteni. Deși sunt  diferiți, cei trei prieteni au interese comune, cum ar fi tolănitul, filmele și somnul.

- Advertisement -

Cei trei amici au chiar propriul lor cont de Instagram unde-și postează pozele în care-și arată prietenia.

În fiecare zi cei trei împărtășesc momente magice. Își construiesc amintiri frumoase unul alături de celălalt și mereu se susțin reciproc.

- Advertisement -

În această echipă, niciunul nu rămâne pe dinafară.

- Advertisement -

Și este întotdeauna destula iubire de dăruit.

Acești amici știu că „cei mai buni prieteni” înseamnă familia.

În orice activitate a zilei ei sunt împreună.

Și nu-și imaginează că ar putea fi altfel.

Sursa: AnimalChannel