Doi barbati ajuta un tanar cu handicap sa faca prima baie in mare reusind sa ii indeplineasca acestuia un vis

- Advertisement -

Cu totii suntem fascinati de frumusetea marilor sau a oceanelor si ne dorim sa ne bucuram de aceste momente cat de mult putem. Este întotdeauna foarte interesant să vedem reacţia copiilor noştri când întâlnesc marea pentru prima dată, dar, deşi poate părea evident uneori, nu toată lumea poate fi răsfăţată de valurile mării de la cea mai fragedă vârstă.

Pe internet întâlnim in fiecare zi tot felul de povesti care mai de care mai triste sau mai emotionante, însă cea pe care urmează să o citiţi este imposibil să nu vă topească inima. Vorbim despre povestea lui Jonathan, un băiat care suferă de o dizabilitate fizică gravă şi care, neavând niciodată ocazia de a face o baie în mare în întreaga sa viaţă, a reuşit să-şi realizeze marele său vis mulţumită unui gest de mare generozitate venit din partea a doi tineri turişti.

Această scenă captivantă a fost filmată de cineva prezent în acel moment la malul mării şi postată pe internet, devenind rapid virală. Tatăl lui Jonathan a încercat din toate puterile sale să-l ducă în apă pentru o primă experienţă în mare. Insa eforturile barbatului erau in zadar, avand in vedere varsta acestuia dar si greutatea baiatului.

- Advertisement -

Marea era destul de agitată şi valurile se prăbuşeau haotic pe ţărm, aşa că menţinerea lui Jonathan pe picioare devenea din ce în ce mai dificilă pentru tatăl său. Dintre turiştii care se apropiaseră pentru a urmări scena, doi dintre ei au fost hotărâţi să-l ajute: fără să se gândească de două ori, aceştia l-au luat pe băiat şi l-au dus într-o zonă nu prea departe de ţărm.

Un vis devenit realitate

Tatăl si-a lasat copilul in baza celor doi bărbaţi, fiind vizibil emoţionat urmărind reacţia minunată a fiului său în timp ce valurile îi atingeau cu blândeţe picioarele.

- Advertisement -

Fără îndoială, aceşti doi străini au contribuit la înfăptuirea primei zile de plajă a lui Jonathan, cu siguranţă cu totul diferită decât se aştepta, oferindu-i mici momente de fericire care vor rămâne pentru totdeauna în inima lui. Poate că cei doi turişti îşi petreceau ultima zi la plajă înainte de a reveni la muncă sau pur şi simplu se bucurau de câteva ore de relaxare binemeritată după o săptămână foarte stresantă. Cert este că, în loc să se distreze cum considerau ei mai bine, au preferat să petreacă câteva minute din timpul lor ajutând o persoană aflată în dificultate.

Suntem sfătuiţi de multe ori să ne cântărim bine timpul, pentru că este considerat unul dintre cele mai preţioase bunuri pe care le avem. Fără îndoială, petrecerea timpului în interes personal este de o importanţă vitală, dar având în vedere zâmbetul de pe chipul lui Jonathan, putem spune fără nicio urmă de îndoială că timpul scurs ajutând pe cineva aflat în nevoie nu este niciodată irosit.