Cum trăiesc copiii milionarilor (și de ce nu urmează pașii părinților lor)

- Advertisement -

În total , în lume există aproximativ 36 de milioane de milionari, ceea ce reprezintă 1% din populația totală a Pământului. Ei dețin mai mult de jumătate din averea lumii. Este vorba despre acest procent de 1% la care ne gândim când aflăm despre succesul mondial al unui designer sau al unui actor de 20 de ani și gândim: „Familia lor trebuie să ii fi ajutat”. Ei bine, în majoritatea cazurilor, exact așa este.

Ben Ford

Părinți: Harrison Ford și Mary Marquardt

- Advertisement -

Fiul lui Harrison Ford nu a visat niciodată să aiba glorie . Astfel, după ce a devenit adult, Ben și-a deschis propriul restaurant în Los Angeles și a scris o carte de rețete. El a obținut sprijin din partea lui Harrison, deoarece participă la acțiunile caritabile ale fiului său. De exemplu, el pregătește mâncare pentru cei fără adăpost.

Ben si-a dezvoltat pasiunea pentru gătit din cauza lui Harrison. Într-o zi, familia sa a plecat în vacanță în Hawaii, unde băiatul a văzut un porc întreg care era prăjit pe un gratar. Parea foarte neobișnuit pentru el. Și în 1999, Ben a deschis primul său restaurant, unde le oferea clienților un animal întreg prăjit. În acel moment, a fost singurul loc de acest fel din California.

Isabella Cruise

- Advertisement -

Părinți: Nicole Kidman și Tom Cruise

Isabella – fiica adoptată de Tom Cruise și Nicole Kidman a părăsit America și a trăit în Londra după ce părinții ei au divorțat. După ce și-a terminat studiile la Academia Vidal Sassoon, Isabella a devenit coafeza, dar a încercat să nu folosească numele părinților săi în munca ei.

Acum, Isabella a decis să se afirme și a lansat o linie de tricouri cu desene (unul se vinde pentru 85 de dolari ) pe care ea le desenează. Designerul are planuri de a-și dezvolta propria linie de îmbrăcăminte.

Chaz Bono

- Advertisement -

Părinți: Cher și Sonny Bono

Chaz Bono s-a născut drept o fată pe care părinții ei o numeau Chastity. În 2008, Chastity a decis să treacă prin procesul de schimbare a genurilor. Chaz a încercat în muzică, a înregistrat un album, dar și-a dat seama că nu ii merge și a devenit avocat. Recunoașterea faptului că nu este ca toți ceilalți a venit la el la vârsta de 13 ani. Mai târziu, Chaz a publicat o carte numită Family Outing , în care a povestit despre experiențele sale.

Acum se implică activ în multe activități sociale, apără drepturile comunității LGBT și publică cărți pe această temă. În plus, Chaz încearcă profesia de actorie. De exemplu, în 2017, el a jucat în cel de-al șaptelea sezon al serialului American Horror Story.

Jaden Smith

Părinți: Will Smith și Jada Pinkett Smith

Cel mai mare fiu al familiei lui Smith, Jaden, a continuat cariera de actor al tatălui său: împreună cu Will, el a jucat în cateva filme. Fără tatăl său, Jaden a câștigat 5 milioane de dolari pentru participarea la filmul The Karate Kid .

La vârsta de 20 de ani, tânărul Smith primește un venit considerabil din vânzarea lucrurilor prin propriul său brand, precum și prin performanțele sale. Ca și membrii familiei sale, Jaden ofera o parte din banii sai cazurilorsociale. De exemplu, lupta împotriva S1DA în Zambia.

Jaden poate fi ușor numit un tip independent, care a învățat deja cum să câștige bani. La sfârșitul anului 2017, a lansat un album solitar pe nume SYRE, iar în 2018 a jucat în filmul ” Viața într-un an” cu Cara Delevingne.

Dan Bilzerian

Părinți: Paul Bilzerian și Terry Steffen

Dan, fiul unui broker condamnat și proprietarul a 40 de milioane de dolari, Paul Bilzeryan, își cheltuie bogăția în poker și în jocurile de noroc. De exemplu, a cheltuit 100.000 de dolari pe bilete la loteria Power Ball (un bilet este de 2 $), dar nu a câștigat nimic.

Dan a organizat camera de poker „Victory Poker” .

Petra Ecclestone

Părinți: Bernard Charles Ecclestone și Slavica Ecclestone

Fiica omului de afaceri, președintele FOM și FOA, și un șofer ex-Formula 1, Bernie Ecclestone, Petra, nu este obișnuita să aibă limite. A cumpărat un conac de 85 de milioane de dolari în Los Angeles cu banii tatălui ei.

Petra produce ghete din piele de crocodil, sub brandul Stark, dar nu se poate spune că fata nu depinde de banii părinților ei. Visează să își înceapă propria afacere și chiar a studiat la Central Saint Martins, un faimos colegiu de modă din Londra.

Kendall Jenner

Părinți: Caitlyn (William Bruce) Jenner și Kris Jenner

Această compilație nu ar fi completă fără Kardashians. Kendall este sora mai mică a lui Kim. În timp ce era încă un copil, a participat la spectacolul tv Keeping Up cu kardashienii , iar acum are multe fotografii și prezentări de modă și televiziune. Kendall încearcă să nu depindă de banii familiei și câștigă pe cont propriu.

Apropo, Kendall își vinde hainele pe eBay și donează banii unui spital din Los Angeles.