Cum arată „femeia ideală” in 17 țări diferite

Frumusețea este un concept abstract și fiecare națiune are propria sa idee despre ea. Unele caracteristici ale aspectului ne pot părea destul de neobișnuite, iar localnicii le consideră indicatori ai frumuseții. Frumusețea nu are standarde și limite. Veți vedea acest lucru uitându-vă la locuitorii din diferite țări și continente.

Mai jos v-am pregătit 17 imagini cu femei foarte frumoase din diferite colțuri ale lumii.

1. Femeile din tribul Himba.

2. Poporul indigen antic din Karelia, saami, are aproximativ 5.000 de ani. Femeile acestei națiuni au un aspect deosebit.

- Advertisement -

3. Femeile din Maharashtra (India).

4. În Uganda, ca și în multe alte țări africane, femeile cu forme curbate sunt foarte apreciate.

5. Trăsăturile caracteristice ale locuitorilor insulei Bali sunt: un bust înalt de formă impecabilă și o postură excelentă.

- Advertisement -

6. Femeile din vechiul trib Maasai care trăiesc în Tanzania și Kenya au păstrat multe tradiții distincte.

7. În Yemen, femeile își arată rareori fețele. De regulă, pe stradă sunt acoperite cu haine strâmte, doar ochii sunt vizibili.

8. Tribul etiopian Afar încearcă, de asemenea, să-și păstreze cultura tradițională. Femeile acordă o atenție deosebită coafurilor.

- Advertisement -

9. Deși Nepal este un vecin al Indiei, femeile nepaleze sunt diferite ca înfățișare față de vecinele lor.

10. Femei din poporul indian non-persan. Acest mic grup, nativ american, locuiește într-o rezervație din Idaho. Denumirea nez percé provine din expresia franceză „nas străpuns”.

11. Una dintre caracteristicile apariției femeilor din tribul Morsi, care trăiesc la intersecția granițelor Sudanului de Sud, Etiopia și Kenya, sunt considerate a fi plăci fatale.

12. Bolivienicele ne cuceresc nu numai cu zâmbetele lor sincere, ci și cu haine foarte strălucitoare.

13. Tuaregii sunt un popor al grupului berber care trăiește în Mali, Niger, Burkina Faso, Maroc, Algeria și Libia.

14. La fel ca multe femei din țările fierbinți, femeile indoneziene apreciază pielea deschisă, așa că se ascund cu grijă de soare și își albesc fețele.

15. Femeile tibetane sunt renumite nu numai pentru frumusețea lor naturală, ci și pentru sănătatea lor.

16. Bushmenii sunt un grup mic de triburi, de vânătoare, din Africa de Sud. Femeile de aici au o nuanță roșie caracteristică a pielii, precum și o statură mică, până la 150 cm.

17. Femeile acestui popor nordic, de regulă, au o statură mică și un fizic destul de fragil. Se disting printr-o față specială ovală rotunjită, cu pomeți largi și o incizie „nordică” a ochilor.

- Advertisement -
București
cer senin
8.6 ° C
9.4 °
7.1 °
69 %
0.5kmh
0 %
vin
9 °
sâm
14 °
Dum
13 °
lun
14 °
mar
10 °