Cincisprezece poziții incredibile în care pot să doarmă cățeii!

- Advertisement -

Cu toți știm că pisicile mai ațipesc din când în când în locuri neașteptate, dar nu știam asta și despre căței.

Ei bine, cățeii nu au absolut nici o problemă în a ațipi oriunde și în orice poziție. Dacă nu credeți priviți următorii cățeluși care adorm în poziții ciudate:

Fără nicio grijă

Acest câine are un somn atât de adânc încât nici nu reușește să-și țină limba în gură! Ce altceva și-ar putea dori un pui? Are o casă plăcută pentru a trăi, o pernă uriașă și confortabilă și atât de multă dragoste din stăpânilor săi. Dacă vă întrebați despre ce visează, credem că este ceva minunat – poate o farfurie de friptura doar pentru el!

- Advertisement -

Cei mai buni sunt cei mirositori!

Dacă ați mai avut vreodată un câine, probabil că ați văzut ce mult le place să alerge în jurul casei cu unul dintre pantofii tăi agățat din gură și să-l ascundă distrus sub pat. Dar micul acesta nu are nici o dorință să distrugă pantofii. Pentru el, un pantof este un loc minunat pentru un pui de somn. Nu suntem siguri dacă se bucură de mirosul lor sau e doar prea leneș să se ridice de acolo.

   Cina este amânată pe mai târziu!

- Advertisement -

Ați fost vreodată atât de obosit că nici măcar nu ați reușit să luați cina înainte de a adormi? Este evident că acest cățeluș are o problemă să-și termine cina, așa că a urcat în bol pentru un pui de somn. Pare a fi o idee excelentă! A uitat de cină și poate o va termina de îndată ce se trezește!

Masă pentru un somn bun, vă rog!

Acest cățeluș cred că a fost încântat să poată merge la o cafea cu stăpânul lui, dar a dormit în timpul plimbării. În timp ce stăpânul era ocupat să-și savureze cafeaua, cățelușul a decis să-și pună jos capul și să tragă un pui de somn. Nici nu avea nevoie să-și găsească un loc!

Un loc de pus capul…

- Advertisement -

Când vine vorba de un loc bun pentru un somn, acest câine nu prea pare să-i pese prea mult. El crede cu siguranță că acest taburet este o pernă mare sau poate că nu se simțea confortabil pe canapea. Indiferent de ce credea, cățelul nostru e pregătit să acționeze dacă sună cineva la soneria de la ușă.

Locul perfect unde câinii se odihnesc cu plăcere!

Partea din spate a canapelei pare a fi locul preferat pentru acest cățel. Înțelegem dece a fost atras de acest loc din casă. În primul rând, este un loc minunat pentru a obține o perspectivă bună asupra tot ce se întâmplă în jur. De asemenea, pernele uriașe din spatele canapelei sunt foarte confortabile și te îndeamnă la un pui de somn.

Lumea întoarsă pe dos a câinilor!

 Când un câine adoarme cu susul în jos, înseamnă că se simte foarte confortabil în mediul înconjurător. Pentru acest pui este evident că se simte în siguranță, chiar dacă poziția pare ciudată.

Ascultându-i respirația

Fiecărui câine îi place să fie cu stăpânul lui în fiecare secundă când e treaz, iar alții vor să fie acolo chiar și în timpul somnului. Câinele ăsta a învățat să doarmă un somn plăcut și confortabil alături de proprietara sa. Își pune nasul drept pe gâtul ei, astfel încât să știe de fiecare dată când se mișcă.

Cum poate fi această poziție confortabilă?

Ce mod ciudat de a adormi! Poate că a încercat să urce de pe cotieră, dar nu a reușit pentru că era prea somnoros să continue. El trebuie să fie prieten cu următorul pui obosit, care este, evident, prea leneș pentru a găsi un loc de dormit mai bun. Cine are nevoie de o pătură pentru a vă acoperi fața atunci când puteți folosi doar un dulap?

Stinge-ți lumina, vă rog!

Cu siguranța am trecut și noi prin încercarea de a adormi, iar lumina prea puternică ne incomoda. Deci nu este prea greu să-l înțelegem pe acest cățeluș, care încearcă doar să-și găsească un loc întunecos pentru somn. Era prea lumină, așa că și-a blocat capul sub dulap.

Puiul s-a întors!

Câinele acesta și-a dat seama că ar fi o zi plăcută să dormi pe patul de afară. Se pare că tocmai nu și-a terminat urcarea pe fotoliu și a și adormit în această poziție inconfortabilă.

El ar putea câștiga vreun record mondial de stat în cap!

Se pare că acest micuț a crezut că ar fi minunat să tragă un pui de somn, dar de îndată ce a adormit, a alunecat încet și a fost prea obosit să-și schimbe poziția. De asta îl vedem pe jumătate pe scaun și jumătate pe podea. Uite așa a ajuns să doarmă în cap!

De data asta nu veți pleca fără mine!

Acest cățeluș nu a vrut ca stăpânul ei să plece într-o călătorie de muncă, așa că a făcut singurul lucru pe care ar fi putut să-l facă: a adormit în valiza ei. Stăpâna ei a pus niște haine frumoase, proaspăt călcate înăuntru, așa că era destul de confortabilă. Atâta timp cât rămâne acolo, nu poate să plece fără ea.

Nu e nevoie de un pat pentru un somn bun!

Acest câine a decis să tragă un pui de somn în timpul călătoriei cu stăpânul său fără să-i pese de nimic.

Mai bine un somn decât alergat!

Ca să fim cinstiți, majoritatea dintre noi ar prefera să adormă mai degrabă pe o bandă de alergare decât să alerge pe ea. Se pare că acest câine crede la fel. V-ați gândi că dormitul pe o suprafață atât de tare ar fi inconfortabilă, dar nu pare să-l deranjeze pe acest micuț. Deci liniște, cineva doarme!

sursa: Lifebuzz