Daca pana acum o motocicleta normal ti s-a parut zgomotoasa stai sa vezi ce sunet scoate aceasta bestie ! Acest „prototip” il poti vedea pe strazile din Yekaterinburg ( un oras mare din partea estica a muntilor Ural ) speriind trecatorii si scotand din minti autoritatile. Acestea i-ai si interzis proprietarului sa circule intre anumite ore.

I-a venit ideea sa construiasca o astfel de motocicleta dupa ce a vazut una asemanatoare la televizor. I-a placut ideea dar planul lui era mult mai mare asa ca a decis sa puna in practia.

A gasit repede un motor V8 de Lexus ce dezvolta 300 de cai putere. Transmisia acelui Lexus a fost folosita si ea iar cu putine modificari s-a incadrat perfect in proiectul rusului.

„Am vrut sa construim o motocicleta frumoasa, nu ne-a fost usor, a trebuit sa ne incadram in 3 metri pentru a putea primi aprobare de la autoritati” a declarat proprietarul.

Citește și:  20 de fotografii care arată cât de apropiati suntem de animalele noastre de companie

Roata din spate este uriasa are 360mm si este actionata de doua lanturi pe ambele parti.

Un singur lant nu ar fi facut fata fortei de tractiune. La o asemenea putere a motorului cu siguranta se rupea. Greutatea oficiala este de 800kg.

Oamenii vin adesea sa se pozeze cu inedita motocicleta iar politistii ii sunt prieteni. Desi acestia nu l-au amendat pana acum el are totusi o problema cu autoritatile. Datorita unor plangeri acestea i-au interzis sa mai circule intre anumite ore pentru a nu deranja.

In primavara omul nostru planuieste sa faca un drum de 5000 de km de la Ufa pana in Vladivostok pentru a arata tutror de ce este in stare.