Ce dezvăluie felul în care mergeți despre personalitatea dumneavoastră

- Advertisement -

Un studiu special realizat în 2017, de către Caleb Backe, un expert în sănătate, a împărtășit și comparat viteza și stilurile de mers cu trăsăturile de personalitate „ Big 5”. Astfel putem spune cum este un om doar dupa felul in care aceste merge. Priviti care sunt rezultatele acestui test si ce ne dezvaluie felul in care mergem.

Executivul

Dacă ești un director, în mod normal mergi foarte repede cu pași repezi și concentrați. Mergi cu încredere cu capul sus și ai tendința să fii absorbit în gândurile tale. Sunteți orientat către obiective și sunteți soluționatori de probleme mari, cu toate acestea, puteți deveni la fel de neprietenos.

- Advertisement -

Corectul

Dacă sunteți corect, mergeți de obicei făcând pași mici în timp ce sunteți acoperiți. De asemenea, evitați să faceți contact vizual cu cei din jurul vostru. Acest lucru se datorează faptului că aceste persoane sunt, în mod normal, destul de introvertite și timide. Acestea tind să fie în gardă înainte de a face conexiuni puternice sau autentice.

Politicianul

- Advertisement -

Dacă ești politician, te plimbi adesea cu capul ridicat, cu pieptul înainte și cu umerii în spate. Doriți recunoaștere și apreciere. De asemenea, vă bucurați de provocări și aflați despre experiențe noi, dar vă puteți plictisi cu ușurință.

Ingrijoratul

- Advertisement -

Aveți tendința să mergeți foarte încet și cu precauție. De obicei, faceți pași scurti, dar vă pot trage picioarele. În general, acesti oameni își țin ochii pe pământ și par nelinistiti. Tind să fie introvertiți și gânditori, dar pot părea, de asemenea, vulnerabili și temători.

Nepasatorul

De obicei, ei se plimbă într-un ritm lent sau mediu, cu corpul liber și postura lor relaxată. Gesturile lor tind să fie mici și uneori pot fi prinși într-un dialog intern. Dacă ești un astfel de om, ai tendința să te concentrezi pe alții mai mult decât pe propriile sarcini și ai putea părea pierdut în timpul mersului. Ești foarte calm și intuitiv, dar poti parea usor de influențat.

Inganfat

Dacă ești un inganfat, ai tendința să mergi foarte încrezător și cu intenție. Îți balanseazi brațele și șoldurile într-un mod exagerat și te bucura cand atragi atenția. Dacă te afli intr-un grup, de obicei capul tău este ridicat, umerii sunt la spate și ești mai concentrat pe tine.

Susținătorul

Dacă sunteți un susținător, aveți tendința să mergeți cu pași medii, încrezători. Acesti oameni sunt, de asemenea, jucători de echipă cooperanți și ascultători buni care vorbesc gânditor și prețuiesc unitatea și relațiile. Sunt de ajutor, loiali și de încredere.

Concentrati pe propriile interese

Daca aveti un stil de mers cu pasi scurti aveti foarte multe sanse sa fiti o persoana care se concentreaza mai mult la propriile probleme. Cu siguranta va ganditi foarte mult la ce aveti de facut si cum sa o aveti o viata linistita.

Crucea de brațe

De obicei indică faptul că preferați să fiți singuri sau chiar să trăiți singuri. Experții în comunicare evidențiază faptul că încrucișarea brațelor în timpul mersului este periculoasă, mai ales noaptea, deoarece ar putea trimite un semnal că ești slab și poate fi o pradă ușoară pentru atacatori. În aceste cazuri, mersul repede, vertical, încrezător și cu brațele libere este o idee mai bună.

Multitasker

Esti destul de unic și creativ, deoarece acest tip de persoană este prinsa in tot felul de treburi si în timp ce se plimbă. Aceștia pot gestiona toate lucrurile simultan, răspunzând adesea la un apel, direcționând pe cineva și chiar traversând drumul în același timp. Dacă aparțineți acestui grup de oameni, sunteți curajos și rezolvați probleme. Doriți întotdeauna să vă ajutați prietenii.

Stresat

Acest stil de mers al poate semnala furie, frustrare și persistență. Dar uneori ar putea însemna că, corpul tău încearcă să trimită un semnal către creierul tău.