Au trecut printr-un divorţ urât. Când noua lui iubită s-a mutat în casă a fost îngrozită de ce a făcut fosta soţie.

- Advertisement -

Divorţul este un moment dificil pentru orice cuplu, iar atunci când motivul este o a treia persoană, lucrurile se pot complica. Jerald şi Catherine au fost căsătoriţi timp de 37 de ani. Cei doi au avut o căsnicie fericită, până în momentul în care Catherine a aflat că Jerald are o relaţie cu secretara sa mult mai tânără. Aceasta a intentat de urgenţă divorţul, iar bunurile lor au intrat în proces de partaj. Amanta lui Jerald a ţinut cu orice preţ să obţină casa în care cei doi au locuit, ca ea să poată locui acolo împreună cu Jerald, iar avocaţii au reuşit asta. Catherine a avut doar 3 zile la dispoziţie să se mute, iar aceste zile au fost îngrozitoare pentru ea. A fost lăsată singură în aceste 3 zile, iar în ultima zi şi-a oferit un moment de rămas bun. A aprins câteva lumânări, a dat drumul la muzică şi şi-a pregătit cina: creveţi, caviar şi o sticlă de vin.

După ce a terminat de mâncat a avut o idee „genială”. A mers în fiecare cameră şi a plasat cojile de la creveţi, înmuiate în caviar. Şi-a luat bagajele, a închis uşa şi a plecat! Când Jerald şi noua iubită au intrat în casă după o săptămână, au fost îngroziţi!

Mirosul era unul groaznic şi au încercat orice metodă pentru a-l îndepărta, de la spălat, curăţat , aerisit, până la înlocuirea covoarelor şi tratarea chimică a încăperilor. Nimic nu a funcţionat! Mirosul a fost diminuat, însă nu îndepărtat! Astfel, cei doi au decis să vândă casa. Jerald a ştiut cât de mult a iubit Catherine această casă şi i-a înţeles gestul. Problema a fost că nimeni nu voia să cumpere această casă, au scăzut preţul, dar degeaba. Într-un final, Jerald a decis să îi vândă casă fostei soţii, pentru o zecime din preţul iniţial. Aceasta a acceptat şi le-a dat termen o săptămână să elibereze casa.

- Advertisement -

O răzbunare cu totul neobişnuită! Tu ce crezi despre această poveste?