Al doilea Titanic va naviga în curând și iată de ce de data aceasta va fi o călătorie norocoasă

Probabil că v-ați întrebat cum ar fi să navigați pe legendarul Titanic. Un miliardar australian era sigur că mulți oameni care au fost uimiți de nefericita navă vor dori să facă acest lucru, evitând, desigur, scufundarea tragică. Deci, el a început un plan grandios pentru a construi Titanic II , o copie exactă a navei originale. Iar întoarcerea acestui magnific vas va veni în curând.

  1. Cum s-a născut ideea!

În aprilie 2012, un miliardar pe nume Clive Palmer a înființat o companie numită Blue Star Line. Acesta este un semn al companiei, White Star Line, care a dat naștere originalului Titanic.

Ideea sa a fost să creeze o replică a legendarei nave și să o numească Titanic II. Era sigur că oamenii captivați de povestea dramatică a Titanicului vor dori să o experimenteze singuri, dar, desigur, de data aceasta tragica scufundare nu este în plan.

2. Nava ar fi putut vedea lumea mai devreme.

Planul inițial al lui Palmer era să pornească în 2016 , dar nava, care trebuia să fie construită în China la sfârșitul anului 2013, nu a coborât niciodată din cauza problemelor financiare. Proiectarea și testarea valurilor pe un model de linie oceanică au început în toamna anului 2018 .

- Advertisement -

Acum, compania Blue Star Line discută despre contractele de construcție și, odată ce totul este terminat, va anunța cine va construi Titanic II și va dezvolta calendarul pentru momentul în care nava va face prima croazieră.

3. Cum va arăta Titanic II și cât va costa un bilet.

Noul Titanic va costa aproximativ 500 de milioane de dolari. Va găzdui 2.400 de pasageri și 900 de membri ai echipajului, la fel ca predecesorul său. Ceea ce o va face diferită de Titanic este că noua navă va fi echipată cu echipamente moderne de navigație și suficiente bărci de salvare și veste de salvare pentru toți.

Costul unui bilet pentru noul Titanic este de așteptat să fie semnificativ mai mic decât costul predecesorului său. Biletele Titanic ar putea costa până la 100.000 USD în echivalentul lor modern.

- Advertisement -

4. Cele mai recente anunțuri indică o nouă dată de lansare.

Se pare că construcția navei este acum din nou pe drumul cel bun, cu o lansare prevăzută pentru 2022, deși data exactă nu este încă confirmată. Și recent, compania a postat o actualizare pe pagina sa oficială de Facebook .