Ajunse la 30 de ani femeile moderne arata mult mai tinere decat pe vremuri

- Advertisement -

În trecut, o femeie în vârstă de 30 de ani obișnuia să fie considerată o doamnă in toata firea si demonstra acest lucru prin viata de familie dar si prin eleganta ei. Dar astăzi, o fată tânără ne poate șoca într-adevăr cu buletinul ei pe care scrie „30 de ani”, deoarece astăzi, fetele de 30 de ani arată exact la fel ca tinerii de 20 de ani. Dar de ce se intampla asta astazi ?

Oamenii de știință au dovedit că „vârsta mijlocie” începe la 35 de ani, așa că dacă ai doar 30 de ani, oficial ești inca tânăra.

Înțeleg vârsta diferit.

- Advertisement -

Cărui fapt să se datoreze acest lucru? În primul rând timpurile s-au schimbat foarte mult mult, chiar si vârsta la care se căsătoresc Dacă pe timpuri la 20 de ani aproape toate femeile aveau deja un soț, copii, multă de lucru, etc. astăzi tabloul s-a ameliorat. Daca acum ceva timp la 20 de ani majoritatea erau casatorite si cu copii astazi cariera este pe primul loc iar din aceasta cauza multe femei sunt singure.

Au libertate de alegere.

În trecut, când o femeie avea 25 de ani, elimina din garderoba ei hainele stralucitoare, fustele scurte și alte haine distractive, deoarece credea că este prea bătrână pentru a le purta. Acum, la vârsta de 30 de ani pot purta în continuare haine strălucitoare, blugi rupți, își vopsesc părul în orice culoare, au piercinguri și orice altceva își doresc.

- Advertisement -

Au o atitudine diferită față de produse cosmetice.

Astazi machiajele sunt ceva normal si la ordinea zilei. Astfel le este mult mai usor sa arate mult mai tinere si sa se si mentina frumoase cat mai mult timp.

Au o situație financiară mai stabilă.

- Advertisement -

La această vârstă, au deja un venit stabil , magazinele oferă o gamă largă de opțiuni, există săli de sport peste tot, iar încrederea le permite femeilor să cheltuiască bani pe ce doresc. Drept urmare, femeile au obiceiul să facă sport și să aibă grijă de aspectul lor cu bani pe care generațiile anterioare nu le aveau.

folosesc industria de cosmetologie avansată

Există o mulțime de cosmetologi peste tot, iar prețurile pentru aceste servicii nu sunt atât de mari. Și nu ne referim doar la chirurgia plastică: există măști, masaje și alte modalități de a avea grijă de tine și de aspectul tău.

Și-au găsit stilul.

Cumpărăturile astăzi sunt pur și simplu pentru plăcere. O gamă uriașă de produse ne permite să experimentăm și să ne căutăm stilul, să purtăm haine originale și să le combinăm într-un mod interesant.

Au armonie internă și încredere.

Stereotipurile sociale au un impact imens asupra obiectivelor de viață ale femeilor, iar generațiile trecute nu puteau vedea decât un singur scop: a avea o familie. Puține femei au visat să aibă o carieră. Și au fost mult mai puține oportunități pentru femei în trecut. Astăzi, până la vârsta de 30 de ani, femeile au deja o educație, o carieră și mai multe obiective pe care trebuie să le atingă în viața lor decât înainte. Și toată încrederea în sine le face mai atractive.

Sunt mai responsabile cu sănătatea lor.

Astazi accesul la medicamente este mult mai usor. Daca avem o problema putem merge cu usurinta la un medic sau la farmacie pentru a cere un tratament.

Se respecta si stiu ce si cand sa spuna

Fie ca voiau sau nu inainte trebuiau sa asculte de sfatul celor mai in varsta. Astazi daca acest sfat nu este unul bun pot sa vina cu un argument sau mai important sa isi spuna parerea despre acest lucru.

Stiu cât de important este să bei suficientă apă.

În urmă cu doar câteva decenii, nici măcar nu știam cât de important este să bem apă pură. Am băut doar ceai. Până la vârsta de 30 de ani, este foarte important să bei suficientă apă – pielea devine mai hidratată și corpul câștigă suficiente lichide.

Bonus: Cum arătau femeile în vârstă de 30 de ani și cum arată acum