Adrian Stoica romanul care a cucerit America si a câștigat show-ul America’s Got Talent 2023

- Advertisement -

După un sezon plin de audiții emoționante, Golden Buzz și eliminări sfâșietoare, show-ul America’s Got Talent (AGT) și-a desemnat câștigătorul.

Show-ul America’s Got Talent 2023 și-a desemnat câștigătorul. Finala a fost „confiscată” de echipa Adrian Stoica și câinele Hurricane, partenerul cu patru picioare al românului. Demonstrația celor doi protagoniști i-a lăsat cu gura căscată pe jurații emisiunii.

- Advertisement -

Showul America’s Got Talent 2023, câștigată de un câine
La finalul show-ului transmis în direct pe 27 septembrie, gazda Terry Crews a anunțat că Adrian Stoica și Hurricane sunt câștigătorii AGT 2023. Au plecat acasă cu 1 milion de dolari și un loc în rezidența din Vegas a emisiunii.

Magicianul Anna DeGuzman s-a clasat pe locul al doilea. Antrenorul și genialul său Border Collie sunt al doilea act de trucuri cu câini care câștigă show-ul, deoarece Olate Dogs a luat titlul în 2012, în timpul sezonului 7.

Victoria lor vine după ce au reușit o finală fermecătoare, pe care Stoica a descris-o ca fiind „o poveste de dragoste de la Hollywood. În timpul spectacolului, Hurricane l-a ajutat pe Stoica să pună la cale o întâlnire romantică care s-a dovedit a fi pentru el și Sofia Vergara. Frumoasa actriță n-a bănuit nicio secundă că va fi implicată în momentul pregătit de Stoica.

„Călătoria mea în AGT, este atât de emoționantă. Nu căutăm perfecțiunea, căutăm să ne simțim bine și să facem ceea ce ne place împreună.”, a spus Stoica în timpul episodului final.

- Advertisement -

Să aruncăm o privire asupra călătoriei pe care Stoica a avut-o alături de Hurricane în America”s Got Talent 2023, de la audiție până la finală:

Adrian Stoica și Hurricane în timpul audițiilor AGT 2023
În timpul debutului lor în AGT, câinele Border Collie și dresorul Adrian Stoica i-au fermecat mai întâi pe jurați cu un număr fantastic. Hurricane l-a ajutat pe Stoica, somnoros și împiedicat, să își îndeplinească rutina de dimineață. Pentru a doua lor scenetă AGT, Stoica a încercat să se apuce de amenajări peisagistice. Însă, un Hurricane adorabil de răutăcios i-a tot pus bețe în roate.

„ Mi-a plăcut foarte mult, iar acesta este tipul de ”uragan” care ne place aici, la Hollywood. Este uluitor pentru mine cum faci această rutină cu [ea]. Nu îi dai bunătăți! Știe toată această rutină. Este uluitor. Uimitor.”, a spus Heidi Klum. „

Ultimul act al lui Adrian Stoica și al lui Hurricane

- Advertisement -

Înainte de prestația finală, Adrian Stoica a ținut să precizează că un alt câine al său, Rory, a decedat la doar 10 zile după prestația din Live Show. Cu toate acestea, pierderea tragică l-a inspirat pe el și pe Hurricane să-și continue periplu în competiție.

„ A fost mentorul lui Hurricane, așa că fără Rory este foarte greu, pentru că este o bucată din inima ta. A fost sora ei. Hurricane m-a ajutat foarte mult în această perioadă dificilă pentru că îmi cunoaște emoțiile. Ea rămâne cu mine. După ce am pierdut-o pe Rory am realizat că viața este scurtă, trebuie să îți urmărești visele. Câinele nostru este să facem un spectacol muzical canin, iar aceasta este șansa noastră de a ne împlini” visul a spus fericitul câștigător Adrian Stoica.

Jurații nu s-au săturat de inteligența și profesionalismul lui Hurricane, de fapt au fost foarte impresionați.

„Asta a fost un show bow-wow. Sunt și eu aici de 14 ani și am văzut mulți oameni care au venit și ne-au arătat un câine. Rareori am văzut un câine care să vină și să ne arate un număr de bărbat”, a glumit Howie Mandel.

Sofia Vergara s-a oferit să facă parte din act și a numit perechea „fantastică”. În timp ce Simon Cowell a spus că este „incredibilă. Câteodată, cu aceste acte cu câini, ai impresia că îți ascund ceva, sau orice altceva. Dar a fost ca și cum câinele a acționat și a jucat”, a adăugat Simon Cowell.