Acești dansatori par prea bătrâni pentru ringul de dans, dar dansul lor a câștigat internetul

- Advertisement -

Faceți cunoștință cu Sam West și Autumn Jones, unul dintre cele șapte cupluri de dans din concursul de dans clasic „Carolina Classic” din 2017, care a avut loc acum câteva luni. Sam și Autumn au fost primii concurenți care au vrut să-și arate talentul de dans – și exact asta au făcut.

La prima vedere, audiența pare puțin confuză atunci când aceștia intră pe ringul de dans. Sam este un bărbat de vârstă mijlocie și nu prea părea genul dansator, dar cu siguranță a vrut să le dovedească că nu este așa. Chiar dacă este puțin mai în vârstă decât partenera sa de dans, Autumn, chimia dintre cei doi este absolut specială.

Fără să știe la ce să se aștepte, publicul a primit cu curiozitate reprezentația lor.
De la primele note ale melodiei clasice „Pink Cadillac” de Jerry Lee Lewis,  Sam și Autumn au câștigat inima publicului și a arbitrilor.

- Advertisement -

Mișcările lor de dans sunt cu siguranță diferite de cele pe care le-ați văzut vreodată înainte, și în special mișcarea lor de la picioare reușește să lase impresioneze. Cei doi sunt incredibil de sincronizați în exercițiul lor și au executat unele mișcări în mod natural, ca și când viața lor depinde de ea.

Putem incepe să ne imaginam cât de mult au exersat Sam si Autumn pentru un astfel de rezultat, dar rezultatul final este cu siguranță impresionant.

- Advertisement -

Când Sam începe să se rotească pe un picior, acest cuplu de dansatori a fost întâmpinat cu aplauze. Autumn urmărește în mod grațios mișcarea lui Sam și se completează perfect.
Sam și Autumn au fost, cu siguranță, hotărâți să câștige concursul de dans clasic Carolina și chiar dacă și celelalte șase cupluri concurente bine pregătite, acest duo fantastic a fost premiat cu marele premiu.

Imaginile cu  dansul lor au fost împărtășite pe internet și au devenit rapid virale. Videoclipul YouTube a fost văzut de aproape un milion de ori!

- Advertisement -

Picioarele acestui cuplu de dansatori par fantastice, de cauciuc și se mișcă fabulos”, a comentat o domnișoară.„Cum să nu admirăm aceste mișcări? Sunt atât de sincronizate! „a spus o altă persoană.

Sam și Autumn au meritat să ia locul întâi în competiție. Puteți admira dansul lor incredibil mai jos  și de ce nu să vă înscrieți la cursuri de dans.

sursa: Seeitlive