Acestea au fost considerate cele mai frumoase 10 animale de pe planeta noastră

- Advertisement -

Formele, culorile, dimensiunile și diversitatea ei fac din natură o comoară prețioasă. Fără îndoială, tot ceea ce se află în interiorul său, de la plante și copaci până la mii de specii de animale, face din natura cel mai frumos lucru pe care îl poate avea planeta.

10. Delfinul

Pe lângă frumusețea lor incontestabilă, ființele umane se conectează rapid cu această specie datorita bucuriei și spontaneitatii lor. Mulți spun că este un simbol al libertății.

- Advertisement -

9. Husky Sibian

Dacă vorbim despre frumusețea canină, această rasă primește premiul datorita ochilor săi albaștri care încântă pe oricine.

8. Macaw

- Advertisement -

Considerate păsări exotice, trăiesc de obicei în junglele tropicale din America de Sud, frumusețea lor fiind dată de culorile strălucitoare și rafinate ale penajului lor. Sunt alese ca animale de companie, deoarece sunt foarte sociabile.

7. Chameleon

- Advertisement -

Aceste animale se camuflează de regulă atunci când vor să se ascundă de un prădător sau pur și simplu se îmbracă in functie de dispozitia lor.

6. Lebăda

Deși nu se nasc ca fiind cele mai frumoase creaturi, lebedele au fost întotdeauna tandre și foarte adorabile. Pe măsură ce cresc, devin o creatură prețioasă și imposibil de ignorat.

5. Fluture De Cristal

Oamenii de știință il numesc „Greta Oto” și este la fel de ciudat pe cât este de frumos. Țesătura aripilor sale este transparentă și este însoțită de o culoare maro. Prin camuflarea sa, reușește să distragă prădătorii.

4. Pește Mandarin

3. Tigrul Alb Bengalez

2. Păun Albinos

Cu penajul său alb devine o pasăre frumoasă și autentică.

1. Calul Frisian

Nu numai că este un animal maiestuos, dar are și echilibru și eleganță. Este listată ca una dintre cele mai prețioase specii.

Și tu, ce animal ai adăuga pe lista respectivă?