Aceste filme sunt considerate cele mai bune 15 din toate timpurile. Voi ce părere aveți?

- Advertisement -

Industria cinematografică nu se oprește nicio clipă. Zilnic sosesc știri care îi surprind pe fanii acestor producții audiovizuale. Sunt filme de genuri diferite, de la acțiune la romantism, iar mii de titluri au cucerit deja marile ecrane din întreaga lume. Evident, nu toate filmele sunt capabile să iasă în evidență, dar unele chiar reușesc să ne surprindă într-un mod foarte plăcut.

Mai jos v-am pregătit 15 filme considerate cele mai bune din toate timpurile, conform clasamentului Rotten Tomatoes.

  1. Fugi! (2017) – Un tânăr de culoare merge să se întâlnească cu familia iubitei sale albe, dar în curând își dă seama că socri lui ascund intenții sinistre.

2. Klan Infiltrated (2018) – Spune povestea unui ofițer de poliție care se infiltrează în Ku Klux Klan pentru a sabota planurile sectei.

- Advertisement -

3. Mission: Impossible — Fallout Effect (2018) – A șasea parte a francizei îl are în prim plan pe Tom Cruise încercând să salveze lumea de la o explozie catastrofală.

4. Lady Bird: Time to Fly (2017) – Spune povestea unei fete de 17 ani care își caută individualitatea și cere să fie numită Lady Bird. Filmul arată toate dilemele cu care se confruntă un tânăr când trece la maturitate!

- Advertisement -

5. Toy Story 4 (2019) – Marea finală a acestei francize de succes arată cum jucăriile s-au adaptat la noua lor viață fără Andy. Totuși, lucrurile scapă de sub control și finalul este neașteptat!

6. Noi (2019) – Familia protagonistă a filmului stă într-o casă în care fiecare individ își găsește propria dublură, într-o variantă nu foarte prietenoasă.

- Advertisement -

7. Between Knives and Secrets (2019) – Este vorba despre un detectiv care încearcă să rezolve un caz și face publicul să se îndoiască de propriile teorii.

8. Casablanca (1942) – O poveste romantică plasată pe fundalul celui de-al Doilea Război Mondial.

9. Avengers: Endgame (2019) – Sfârșitul celei mai mari francize de supereroi din toate timpurile a fost extraordinar, atrăgând râsete și lacrimi de la fani.

10. Parazit (2019) – Fiul cel mic al unei familii (care trăiește într-o sărăcie extremă) a obținut un loc de muncă ca tutore pentru un milionar.

11. Vrăjitorul din Oz (1939) – Acest musical este considerat cea mai bună adaptare cinematografică a uneia dintre cele mai cunoscute opere ale literaturii pentru copii.

12. Citizen Kane (1941) – Dispariția unui om al presei americane, Charles Kane, este firul principal al poveștii.

13. Black Panther (2018) – Povestea lui T’Challa, tânărul prinț al Wakandei, a atras mulți oameni în cinematografe.

14. Modern Times (1936) – Această comedie tăcută povestește viața unui muncitor care încearcă să fie fericit într-o perioadă plină de inovații tehnologice.

15. It Happened That Night (1934) – Filmul se bazează pe consecințele deciziilor pe care le luăm de-a lungul vieții, unde protagonista Ellie, fiica unui milionar, vrea să se căsătorească cu un bărbat pe care tatăl ei nu îl acceptă.