9 celebrități care dovedesc că este în regulă să porți de mai multe ori o ținută bună

- Advertisement -

Moda modernă are reguli foarte stricte, se consideră greșit să porți aceeași rochie de două ori și se crede că ar trebui să îți actualizezi colecția de haine în fiecare sezon când apar noile colecții. Majoritatea celebrităților respectă aceste cerințe, dar altele le încalcă curajos.

1. Cate Blanchett

Această actriță de la Hollywood poate purta fără efort aceleași haine de două ori pentru o ceremonie pe Covorul Roșu. Ea a purtat această minunată rochie Armani pentru ceremonia Globului de Aur din ianuarie 2014, iar 4 ani mai târziu, ea a apărut în aceeași rochie la Cannes.

- Advertisement -

2. Anna Wintour

La fel de surprinzător, editorul Vogue și una dintre cele mai influente figuri din lumea modei poartă adesea rochiile ei de 2 ori. În 2012, la recepția premierului britanic, purta ținuta cu care a apărut cu 3 ani înainte, la un eveniment Met Gala.

3. Helena Bonham Carter

- Advertisement -

Deoarece această actriță are un gust foarte extravagant, fiecare apariție a ei face o impresie de neuitat. Dar, în ciuda acestui fapt, Helena este complet în regulă cu purtarea de două ori a ținutelor. Așadar, în 2012 la Festivalul de Film de la Londra purta aceeași rochie pe care o purtase cu un an înainte, doar cu o coafură și accesorii diferite.

4. Victoria Beckham

- Advertisement -

Această doamnă arată întotdeauna grozav, nu contează dacă pur și simplu iese in oras sau face ceva important. Dar nu vede nimic greșit în a purta aceleași haine de două ori și știe cum să le refolosească eficient.

5. Michelle Obama

Fosta Prima Doamnă a SUA arăta întotdeauna minunat, chiar și atunci când a purtat aceeași rochie de două ori. Așa că, în septembrie 2010, Michelle a apărut într-o rochie neagră cu un model floral la un eveniment din New York și 2 ani mai târziu, a purtat aceeași rochie în timpul unei vizite oficiale la Arlington.

Și a purtat de asemenea de două ori această rochie strălucitoare, schimbându-și doar părul și numărul de perle din jurul gâtului.

6. Helen Mirren

7. Kate Middleton

Ducesa de Cambridge a dovedit deja lumii și Marii Britanii că este o persoană pragmatică și înflăcărată. Iubește hainele care nu sunt de la mărci foarte scumpe și poartă lucrurile de 2 sau chiar de 3 ori. Poartă chiar rochiile de multe ori, schimbându-și doar accesoriile și coafura.

Această tinuta de la Alexander McQueen fusese deja purtată de Kate de două ori înainte să apară la nunta prințului Harry și a lui Meghan Markle.

8. Meghan Markle

9. Meryl Streep

Bonus: Kim Kardashian și Kris Jenner

Uneori, se întâmplă ca mamele și fiicele să își împartă rochiile. Chiar și o familie elegantă și bogată precum clanul Kardashian-Jenner nu văd nimic în neregulă.