8 lucruri misterioase pe care nici oamenii de știință nu le pot explica

- Advertisement -

Pe parcursul vietii, oamenii au încercat să explice numeroase lucruri miraculoase care există pe planeta noastră , dar nici in ziua de astazi nu au fost gasite explicatii clare . Unele lucruri sunt acum explicate științific , dar cu toate acestea, există încă unele fenomene greu de crezut.

  1. Drumul Bimini –  sunt o serie de formațiuni subacvatice descoperite în 1968. Unii cred că acestea sunt rămășițele vechii civilizații. Alții cred că este rezultatul adâncirii fundului mării.

2. În 2003, un bărbat a fost arestat si acuzat de înșelătorie la bursă. Având doar 800 de dolari, a câștigat 350 de milioane de dolari prin 126 de tranzacții riscante. Andrew a spus că a primit informațiile din viitor . Mai târziu, cineva a plătit cautiunea de 1 milion de dolari pentru el, iar Andrew Carlssin a dispărut.

- Advertisement -

3. Imagine de la Muzeul Bralorne – Această fotografie a fost realizata la inaugurarea Podului de Aur din Canada în 1941. In mulțime se află un bărbat îmbrăcat în stilul secolului XXI și are in mana o cameră portabilă. Unii oameni cred că este un călător în timp.

4. Geoglifele din pădurile tropicale amazoniene

In apropierea pădurilor tropicale amazoniene oamenii de știință au observat numeroase desene sculptate în pământ. Specialiștii au descoperit 450 de geoglife în părțile nordice ale Braziliei și Boliviei avand o vechme de 3.000-3.500 de ani. Teoria susține că aceste construcții au fost destinate întâlnirilor , discuțiilor și organizării ritualurilor stravechi.

5. “O fată înghețată” – Pe data de 20 decembrie 1980 Jean Hilliard și-a pierdut cunoștința din cauza unei răciri excesive și a petrecut 6 ore întinsă pe zăpadă la o temperatura de -22 ° C. Dupa ce a fost gasita,  a fost dusă la spital unde nu prezenta semne de viață, iar pielea ei era atât de dură încât era imposibil să i se facă o injecție. După ce a fost decongelata, ea a început să se miște un pic , iar în 6 săptămâni si-a revenit complet.

- Advertisement -

6. Nava fantomă Carroll A. Deering –  Aceasta nava comercială americană a devenit o celebră navă fantomă. A fost găsită la sol în 1921, fără echipaj la bord. Nimeni nu a reusit sa afle de unde a aparut aceasta nava , iar la sfârșitul anului 1922, ancheta a fost oprită fără nicio concluzie oficială.

7. “Omul care aduce ploaia” – Dupa decesul bunicului sau, Don Decker s-a simțit brusc febril și a căzut în transă. In acel moment apa a început să picure din tavan și pe pereții sufrageriei. Politia a fost chemata la fata locului , iar cand Don a mers la un restaurant din apropiere s-a întâmplat același fenomen,  apa a început să picure din tavan. De îndată ce bărbatul a părăsit clădirea, ploaia s-a oprit.

8. Ruinele submarine Yonaguni

Formațiunile terasate au fost găsite în apropierea insulei Yonaguni (Japonia) de către scafandri în 1986. Formațiunile submarine sunt în grupuri mari de până la 5 etaje înălțime. Au fost găsite artefacte care dovedesc existența oamenilor în acele locuri.

- Advertisement -

Dacă presupunem că aceste formațiuni sunt create de om, ele aparțin civilizațiilor preglaciare .