7 creaturi cu un aspect înfiorător care ridică o mulțime de întrebări

- Advertisement -

Există lucruri și fenomene pe care le cunosc doar câțiva martori accidentali. Dar, din fericire, există câteva lucruri incredibil de ciudate pe care mulți oameni au reușit să le vadă și să le fotografieze pentru a le arata intregii lumi.

In acest articol va prezentam o serie de fotografii cu mai multe creaturi cu un aspect înfiorător care ridică o mulțime de întrebări. Priviti imaginile si o sa vedeti exact despre ce anume este vorba.

O meduză uriașă

- Advertisement -

Mulți oameni cred că această fotografie este falsă – probabil pentru că speră acest lucru. Totuși, această fotografie este absolut reală. Bărbatul a fost capturat în fața așa-numitei meduze de crin de leu , cunoscută și sub numele de meduză uriașă. Este cea mai mare meduză din lume care trăiește în ape reci.

Ceva în pădurile din Louisiana

În 2010, în Louisiana, un aparat foto a capturat un monstru cu ochi strălucitori, care s-a mișcat rapid. Nimeni nu știe ce a fost. Unii oameni cred că a fost doar o reclamă pentru un joc nou.

- Advertisement -

Un extraterestru din Thailanda

În 2010, mass-media a postat o fotografie care a fost făcută cu 3 ani înainte. A fost o înmormântare pentru o creatură cu aspect ciudat în Thailanda. Rămășițele arătau ca un mic minotaur și au fost găsite în apropierea satului. Localnicii au văzut că creatura asemanatoare cu un om și au decis să o îngroape conform tradiției budiste.

Experții cred că această creatură era doar un vițel cu mutație și nu ceva supranatural.

- Advertisement -

Chelyabinsk

Aceste lucruri au fost găsite într-un șantier din Chelyabinsk în 2007 și au fost numite „străini”. Oamenii credeau că sunt crabi de potcoavă, dar, de fapt, nu erau altceva decât triopuri . Au mai mult de 200 de milioane de ani și au o lungime de 2-3 centimetri.

Chupacabra din Texas

Această creatură a fost găsită pentru prima dată în Puerto Rico în anii 1950 și a fost văzută ultima dată în Texas. Versiunea din Texas a chupacabra nu avea blană, iar pielea era albastru-cenușie. Când a fost găsită creatura, cercetătorii au făcut un test ADN și au aflat că era un hibrid al unui lup și al unui coiot. Era bolnav ceea ce explica de ce își pierduse blana.

umanoidul de deșert Atacama

Această mică mumie umană a fost găsită de un bărbat dintr-un sat mic din deșertul Atacama în 2003. Ulterior, specialiștii în schelet au concluzionat că este foarte puțin probabil ca mumia să fie umană. Toți cercetătorii sunt siguri că umanoidul Atacama este fals.

Balena albastră

S-ar putea părea că acesta este un fel de monstru al mării, dar, de fapt, aceasta este doar o balenă albastră care merge chiar sub o barcă mică. Balena albastră este cel mai mare animal de pe planetă și poate cântări până la 170 de tone. Imaginează-ți multitudinea de sentimente pe care acești marinari trebuie să le fi avut!