6 milionari care au fost oameni foarte diferiți la începutul carierei lor

- Advertisement -

Trăim într-o perioadă în care nu trebuie să aveți părinți bogați pentru a deveni parte a elitei lumii. Astăzi, un student talentat se poate trezi celebru după lansarea unui prototip revolutionar și un antreprenor obișnuit poate face avere pe un reality show despre viața lui. Desigur, viețile și felul în care oamenii arată înainte și după ce devin faimoși sunt foarte diferite.

Elon Musk

Elon Musk a învățat cum să programeze la 9 ani, iar la 28 de ani, și-a vândut primul prototip (valora 307 dolari), la 30 de ani, a fondat PayPal, iar la 32 de ani, a deschis Tesla Motors . Cu un an înainte, acesta a înființat SpaceX susținând că va coloniza Marte în viitorul apropiat. Acum, el are 47 de ani și este un inginer, antreprenor și miliardar cu adevărat de succes – și credem ca are sanse sa colonizeze Marte!

- Advertisement -

Bill Gates

Tânărul Bill nu a avut prea mult succes în școală. La facultate, nu a mers la toate cursurile și a fost exmatriculat după al doilea an. Dar încă îi plăcea programarea. De fapt, i-a plăcut atât de mult încât, la 21 de ani, el si prietenul său Paul Allen au fondat propria companie, Microsoft.

În 2018, el se află pe poziția a 7-a a celor mai influenți oameni – după Vladimir Putin, Donald Trump și The Pope.

- Advertisement -

Kris Jenner

Oricât de mult a fost criticată, nu putem nega că această femeie și-a făcut propria carieră. Părinții ei erau alcătuiți dintr-un inginer și o gospodină și lucra ca însoțitoare de zbor. Dar ea a fost întotdeauna o persoană cu adevărat organizată. Aceste abilități i-au permis să își deschidă propriul magazin după ce s-a căsătorit cu un avocat celebru, Robert Kardashian. Nu a folosit doar banii bine, dar a lucrat și la o promoție: a făcut un reality show despre cei 7 copii ai săi, care au toti cariere datorită mamei lor.

Mark Zuckerberg

- Advertisement -

Puțini oameni nu cunosc povestea studentului de 19 ani de la departamentul de psihologie al Universității Harvard care a creat Facebook. Probabil că știți bine povestea lui , așa că vom spune doar că are doar 34 de ani. Este cel mai tânăr miliardar din istorie și se află pe locul 13 al celor mai influenți oameni, potrivit Forbes.

Susan Wojcicki

Susan Wojcicki este unul dintre cele mai strălucitoare exemple de femei care au făcut o carieră de succes în IT. A fost primul manager de marketing pentru Google și a fost cea care a sugerat Google să cumpere YouTube. Ea este directorul general din 2014.

Steve Wozniak

Persoana zâmbitoare din fotografia din stânga a fost întotdeauna un inginer creativ. De exemplu, odată ce a proiectat și a realizat un sistem de comunicare pentru 6 dormitoare pentru copii din casele vecine, pentru a discuta cu prietenii săi fără a ieși din casă. 20 de ani mai târziu, aceeași persoană a făcut primele computere Apple împreună cu Steve Jobs.