6 lucruri pe care nu ar trebui să le spălați niciodată

- Advertisement -

De multe ori oamenii tind sa refolosoleasca unele lucruri chiar daca acestea sunt de unica folosinta si nu este indicat sa le utilizam de mai multe ori. Chiar dacă aveți norocul să aveți un sistem de canalizare bun și vă gândiți să aruncați gunoiul acolo, dorim să vă avertizăm că nu este o idee tocmai buna. Multe lucruri pe care am dori sa le spalam sau se le aruncam in chiuveta sau toaleta ne pot infunda sistemul de canalizare.

In acest articol va prezentam o serie de lucruri pe care nu ar trebui niciodata sa le spalam sau le refolosim.

Litiera pisicii

- Advertisement -

Mineralul sau gunoiul de pisică nu se dizolvă în apă și din acest motiv este interzis să-l spălați într-o canalizare. Arzătoarele de argilă, când sunt ude, fac bucăți mari care vă pot bloca ușor conductele.

cafea

Se pot acumula cu ușurință în interiorul conductelor și pot crește șansa unui blocaj.

- Advertisement -

Șervețele umede

Vă pot bloca sistemul de canalizare. Drept urmare, va trebui să îl curățați la fiecare 3 luni.

Scutece

- Advertisement -

Gelul din scutece nu poate fi dizolvat. Dimpotrivă, se umflă când este umed. Astfel, blochează țevile.

Betisoare de urechi

Se lipesc împreună și pot colecta alte gunoaie minore, cum ar fi părul, creând astfel un blocaj. Este mai bine sa nu incercam sa le spalam sau se le aruncam in toaleta. Cel mai indicat este sa le aruncam la cosul de gunoi.

Uleiuri și lubrifianți

Uleiurile de gătit nu trebuie spălate niciodată în scurgere. Uleiul se răcește în apă și ulterior se transforma in bucati mai solide care pot bloca scurgerea.