Atunci cand credem ca stim tot ce este posibil si ca nimic nu ne mai poate surprinde, fix in acele momente apare un lucru care ne arata ca inca mai putem descoperi ceva pe acest pamant. Defapt abia atunci cand stim mai multe ne dam seama cat de mici suntem intr-o lume atat de mare si plina de mistere care abia asteapta sa fie descoperite.

In acest articol va prezentam o serie de poze menite sa va arate niste lucruri extrem de banale insa despre care aparent nu stim mare lucru desi posibil ne intalnim cu ele zi de zi sau chiar fac parte din corpul nostru. Priviti pozele si o sa vedeti despre ce este vorba in acest articol. Cu siguranta nu v-ati gandit la aceste lucruri pana acum.

Citește și:  Aflată într-o stare deplorabilă, această casă construită în 1887 a fost restaurată şi şi-a recăpătat gloria pierdută.

Efectul ochilor roșii din imagini este cauzat de sângele din spatele ochilor.

Piciorul și antebrațul tău au aceeași lungime

15% din aerul pe care îl respiri într-o stație de metrou este pielea umană .

Ciocolata conține același produs chimic pe care creierul tău îl produce atunci când te îndrăgostești.

Există o diferență între animalele otrăvitoare și veninoase. Dacă o mușcați și decedatu, este otrăvitor. Dacă te mușcă și „dispari”, este veninos.

Există o mutație genetică la jumătate din populația lumii, care face ca germenii de la Bruxelles să aibă un gust foarte amar.

Creatorul actualului steag al Statelor Unite avea atunci 17 ani și l-a creat ca parte a unui proiect de liceu. El a primit un B-.

Datele de expirare pentru apa îmbuteliată sunt pentru sticlă și nu pentru apa din interiorul acesteia.

Citește și:  11 ilustrații care descriu perfect viața la birou

Dacă ai putea vinde fiecare organ și substanță chimică din corpul tău, ai face aproximativ 45 de milioane de dolari .

Dacă un om face un test de sarcină și se dovedește pozitiv, probabil că are cancer testicular .

Nu există cuvinte în limba engleză care rimează cu „wolf”.

Când animalul dvs. de companie stă întins pe burtă, cu picioarele din spate împrăștiate în spatele lor, încearcă să se racoreasca. Apropo, acest lucru se numește splooting .

Mâncarea din avion nu este atât de gustoasă, deoarece aerul uscat și presiunea scăzută reduc sensibilitatea papilelor gustative cu aproximativ 30%.

Motivul pentru care nu vezi niciodată porumbei pentru copii este pentru că trăiesc în cuibul lor aproximativ 30 de zile. În acest moment, arată ca porumbeii adulți.

Testoasele nu pot ieși din cochilie.

Citește și:  Au trecut printr-un divorţ urât. Când noua lui iubită s-a mutat în casă a fost îngrozită de ce a făcut fosta soţie.

Tastatura computerului dvs. poartă de 20.000 de ori mai multe bacterii decât un scaun de toaletă.

Puteți verifica nivelul de radiație al unui smartphone apelând * # 07 # . Dacă este mai mare de 1,6 w / kg, schimbați telefonul imediat.

Curcubeele pot apărea noaptea. În acest caz, ele sunt numite „ arcuri de lună ”.

Lacrimile de bucurie și lacrimile de tristețe arată diferit la microscop.

Autocolantele de fructe sunt comestibile .

Asemănător amprentelor digitale, toată lumea are un tipar unic de limbă .