20 de glume ascunse în filme celebre pe care foarte puțini oameni le cunosc

0

Adevărații maeștri știu întotdeauna să încorporeze ceva ascuns în lucrare, fie că este un film, desene animate, joc pe computer sau un alt conținut. În cele mai multe cazuri nu orice spectator va înțelege acest lucru din cauza îngustării orizontului. Dar și mai interesant este că aceste secrete sunt concepute pentru cei cărora le place să le caute.

Mai jos v-am pregătit 20 de imagini cu glume ascunse din filme celebre pe care foarte puțini oameni le cunosc.

  1. Model de stea sub forma capului lui Mickey Mouse în desenul animat „Regele Leu”.

2. Medicamentul din seria „Go ashore” este de fapt caramel topit.

3. Actorul și sportivul american O. J. Simpson ar fi putut juca pe Terminator Killer, dar a fost considerat un om prea bun pentru un asemenea rol.

4. În versiunea originală a filmului The Terminator, Arnold nu a clipit nici măcar o dată, așa cum ar trebui să o facă. Dar în versiunea regizorală există multe astfel de momente.

5. Pentru a imita limbajul dinozaurilor din filmul „Jurassic Park”, s-au folosit sunetele țestoaselor care se împerechează.

6. Brad Pitt trebuia să-l interpreteze pe Tommy Williams în The Escape.

7. Un gest cu o lovitură în piept – improvizația lui McConaughey i-a plăcut atât de mult regizorului încât a făcut din el elementul principal al filmului „Lupul de pe Wall Street”.

8. Pielea verde a lui Hulk este o defecțiune a unei imprimante care imprima verde murdar în loc de gri pe schițe. Regizorul a fost fascinat de acele imagini.

9. Rolul lui Khan Solo i-a fost atribuit lui Bill Murray.

10. Robin Williams a dat nu doar vocea, ci și apariția lui Jinn din desenul animat Disney despre Aladdin, sub rezerva interzicerii utilizării lor în alte lucrări.

11. În prima serie a „Well, wait a minute!” animatorii au experimentat cu părul lui Wolf până au găsit opțiunea perfectă.

12. Figurinele de păpuși din desenul animat „Evadarea din coșul de găini” aveau capete detașabile. Pentru a masca cusătura, toată lumea purta bijuterii pentru gât.

13. Jack Sparrow trebuia să fie interpretat de Jim Carrey, dar actorul s-a răzgândit.

14. Lucrarea lui Eva la desenul animat „WALL-E” a fost inventată de Johnny Ive – un designer de top al Apple, care a creat aspectul iPhone și iPad.

15. Asociația Americană de Film a permis denumirea filmului „Meet the Fakers” doar după ce s-a dovedit că nu este doar o poveste, ci și un nume adevărat.

16. Tabletă futuristă a eroului filmului „Alergând pe o lamă de ras 2049” este o casetă din anii 1920.

17. Designerii au pictat în mod deliberat toate obiectele lui Karl în formă de pătrat, din desenul animat „Sus”. În timp ce obiectele soției lui, sunt rotunzi.

18. Personajul lui DiCaprio din filmul „Insula Damnedului” nu și-a aprins niciodată o țigară. Nu are nicio sursă de foc, deoarece pacienților le este interzis să le aibă.

19. Regizorul filmului „Mama” și „It” este un nebun cu o amintire neplăcută din copilărie, produsă de vizionarea picturilor lui Amedeo Modigliani.

20. Designul navei spațiale interplanetare Endurance simbolizează cadranul unui ceas.