Acasă Divertisment 20 de fotografii înduioșătoare ale unui cuplu care sărbătorește 70 de ani de căsnicie și ne fac să credem din nou în dragoste

20 de fotografii înduioșătoare ale unui cuplu care sărbătorește 70 de ani de căsnicie și ne fac să credem din nou în dragoste

0
20 de fotografii înduioșătoare ale unui cuplu care sărbătorește 70 de ani de căsnicie și ne fac să credem din nou în dragoste

Mulți dintre noi visăm cu ochii deschiși la găsirea persoanei perfecte cu care să ne petrecem restul vieții. Cineva pe care să ne sprijinim atunci când lucrurile se înrăutățesc, cineva căruia să-i aducem o ceașcă de cafea, la care să privim răsăritul de soare, un partener de care să ne bucurăm și pe care să ne enervăm atunci când se pare că nu reușește să înțeleagă cum să nu lase șosetele aruncate pe jos.

Mai jos v-am pregătit 20 de imagini cu un cuplu care este căsătorit de 70 de ani și în continuare spun că se iubesc.

  1. Faceți cunoștință cu Melvin și Nancy Lubbers, doi oameni care sunt căsătoriți de 70 de ani.

2. Dragostea lor a fost surprinsă în fotografiile făcute de cea mai mică nepoată a lor.

3. Cei doi s-au întâlnit la un patinoar cu role din Mitchell, Dakota de Sud, și nu au pierdut prea mult timp pentru a-și oficializa relația.

4. Pe 6 ianuarie 1952, cei doi s-au căsătorit și și-au început viața împreună ca soț și soție.

5. Nancy păstrase și avea grijă de rochia pe care a purtat-o ​​cu toți acești ani în urmă. În această fotografie este bucuroasă că a putut să o poarte din nou.

6. Nu a fost singura încântată. Ca o mașină a timpului, rochia i-a adus mirelui multe amintiri fericite.

7. Nancy a declarat că „ne-am simțit foarte bine să purtăm din nou aceste haine și ne-am distrat amintindu-ne despre ziua nunții noastre, iar ședința foto a fost foarte distractivă”.

8. Melvin a glumit mereu despre cum și-au luat verighetele de la o mașină de gumă, deși, din păcate, nu este adevărat.

9. Chiar se vede că sunt fericiți împreună.

10. Așa arată mâinile unui bărbat care își iubește soția.

11. Cu toate acestea, fericirea de după nuntă nu a durat mult, deoarece Melvin, înrolat în armată, a fost trimis în Japonia pentru antrenament.

12. Începutul Războiului din Coreea a însemnat că, cuplul a trebuit să petreacă peste un an separat, scrisorile fiind singurul lor mijloc de comunicare.

13. Dar, de îndată ce Melvin s-a întors, cuplul și-a putut reîncepe viața împreună.

14. Perechea a avut 5 copii împreună, toți în timp ce Melvin a lucrat ca vânzător și a păstorit oi, iar Nancy a lucrat la un magazin alimentar.

15. Respectul, dragostea, iertarea și comunicarea par a fi secretul unei căsnicii fericite și lungi.

16. Nancy a spus că ar trebui să vă respectați întotdeauna unul pe celălalt chiar și atunci când nu sunteți de acord.

17. Fie că este vorba de noroc, muncă grea și sacrificiu sau o schimbare în societate, căsătoriile atât de puternice sunt o raritate.

18. „Relațiile sunt ca o navă care navighează prin ape neexplorate în fiecare zi, unele aducând calm și soare, iar altele o mare furtunoasă, greu de navigat.”

19. Chiar dacă nu sunt de acord și se ceartă în unele zile, dragostea lor învinge în fiecare zi.

20. Le dorim mult mai mulți ani fericiți împreună și multă sănătate.