19 fotografii care te vor face să-ți recapeti încrederea în oameni

- Advertisement -

Fiecare dintre noi are câteva povești despre vecini zgomotoși, vânzători nepoliticoși și colegi urâți, iar uneori începe să pară că lumea este un loc destul de neplăcut, iar oamenii au devenit niște „lupi”. Dar apoi vedem deodată cum oamenii se ajută unii pe alții, cum fac fapte dezinteresate și bune, cum ne zâmbesc străinii și înțelegem „Viața este frumoasă!”.

Mai jos v-am pregătit 19 fotografii care ne vor demonstra bunătatea din sufletele oamenilor.

  1. Acest tip a vrut să sară de pe pod, dar mai mulți străini l-au ținut și au vorbit cu el până au sosit salvatorii.

2. Șobolanul preferat al lui Lucy a fost pierdut pe străzile din Sydney. Toți oamenii din oraș și poliția au căutat animalul. Din fericire l-au găsit!

- Advertisement -

3. Un angajat al clinicii veterinare și-a folosit banii pentru a cumpăra cristale pentru amprentele labelor animalelor adormite. Aceste memoriale arată uimitor.

4. Băiatul și-a promis că va dona 9 litri de sânge: de atat avea nevoie bunicul său după accident. O inimă este pictată după fiecare litru.

- Advertisement -

5. Această fată și-a tuns părul și l-a donat perucilor pentru copiii bolnavi de cancer.

6. Când Oscar a contractat leucemie, 5.000 de oameni au stat ore în șir la coadă în ploaie pentru a dona sânge și pentru a verifica dacă celulele lor stem sunt potrivite pentru transplant. Donatorul a fost găsit și băiatul va trăi!

- Advertisement -

7. Am găsit un pisoi și l-am adus acasă. Mi-a fost atât de frică că părinții mei se vor enerva, dar astăzi l-am găsit pe tatăl meu când îi arăta pisicii fotografii de familie.

8. Acum 5 săptămâni m-am lăsat de fumat și a trebuit să fac ceva. Am construit o casă pentru fiica mea. Îi place foarte mult!

9. Un veteran de 98 de ani nu poate ieși din casă, așa că pe 9 mai o trupă militară vine la balconul lui și îl felicită de Ziua Victoriei.

10. Oamenii și-au scos pantofii pentru a urmări parada de pe bancă.

11. Într-o cafenea australiană poți primi o ceașcă de cafea pentru o găleată de gunoi strânsă de pe plajă.

12. În „Banca de îmbrăcăminte” din Kiev oricine poate obține gratuit haine, pantofi și echipament.

13. În orașul nostru există o tradiție: șoferii de tramvai sunt camuflați în Winnie the Pooh când noul lor coleg susține examenul de conducere.

14. Sora mea a venit în Egipt în vacanță și nu știa cui să ceară ajutorul pentru a face poze. Șoferul Uber a fost de acord să o ajute.

15. Un prieten de-al meu călătorește din Indiana până la marginea Americii de Sud și strânge saci de gunoi în fiecare zi. El este acum la jumătatea drumului și continuă să curețe lumea din jurul lui.

16. Nu fac publicitate la nimic. Doar cer oamenilor să-și zâmbească reciproc în metrou.

17. Mama protejează cuibul, cu pui, de apă în timpul ploii.

18. Aceasta este insula Hansa, pentru care Danemarca și Canada se luptă de mulți ani.