15 proiecte care nu au absolut niciun sens

Unii oameni au luat decizii teribile de proiectare în timpul lor aici pe planeta Pământ. Multe dintre aceste decizii au devenit parte din istoria noastră, în timp ce altele au dispărut în obscuritate.

- Advertisement -

Cu toate acestea, în ciuda celor mai bune eforturi și a progresului continuu al tehnologiei, luăm în continuare decizii teribile de proiectare. Când vom învăța?

Deși nu avem acest răspuns, hai să râdem de niște decizii teribile de proiectare. Verificați:

15. Cine nu ar vrea să se spele pe mâini sub nasul lui Pinocchio? Nimeni?

14. Știți care este cea mai bună parte a dormitului într-un pat de hotel? Să va treziti in miez de noapte si sa vedeti un păianjen uriaș pe pernă.

- Advertisement -

13. A invata care e stanga si care e dreapta se face inainte sa mergi la Facultate și de a obține un loc de muncă la o fabrică de televiziune.

12. Așadar, ești relaxat și îți faci cumpărăturile și te confrunți cu acest mic obstacol.

11. Vorbind despre stâlpi prost situați, trebuie să vă întrebați cine a conceput acest teatru.

10. Nu cred ca asa se mananca inghetata

- Advertisement -

9. O farfurie cu 2 rânduri de guri

8. Acesta este cel mai bun loc pentru a pune butonul de pornire și oprire pe o tastatură?

7. Cât timp ți-ar trebui să-ți găsești camera?

6. Această fotografie nu pare să aibă dreptate cu privire la sistemul solar.

5. Sper că aveți o șurubelniță suplimentară pentru a scoate șurubelnița din pachet. Sau ai cumpărat această șurubelniță pentru a scoate o altă șurubelniță din pachet?

4. Fie acest anunț este într-adevăr prost conceput, fie această companie a găsit în sfârșit secretul pentru o pizza infinită.

3. Dacă cumpărați un articol vestimentar care are steagul american cusut, cel mai bine este să vă asigurați că compania știe cum arată steagul.

2. Ei, ce le place bebelușilor să facă cu lucrurile colorate?

1. Cine plătește cu adevărat pentru proiectele proaste? Copiii, desigur. Aruncă o privire la acest loc de joacă. Copilul tău va avea o secundă de distracție, inainte de a se lovi de copac.