15 celebrități care desi câștigă milioane conduc o masina mai ieftina decat a ta

Cu o avere de milioane, te-ai aștepta ca celebritățile să trăiască o viata in lux. Insa se pare ca nu toate vedetele isi doresc sa traiasca asa si prefera sa faca alte lucruri cu banii. Unele celebritati chiar prefera sa aiba o viata linisita si sa nu iasa deloc in evidenta atunci cand sunt nevoite sa iasa in oras.

In acest articol va prezentam mai multe persoane extrem de cunoscute are câștigă milioane dar care conduc o masina extrem de ieftina.

- Advertisement -

Cameron Diaz – Toyota Prius

Când Cameron inca juca in difeerite filme a fost una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood. Indiferent de asta, conduce cu mândrie o Toyota Prius.

Justin Timberlake – Volkswagen Jetta

Justin Timberlake este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din lume, dar gustul său în mașini nu este luxos. Conduce un Volkswagen Jetta .

- Advertisement -

Tom Hanks – Scion xB

În prezent, din ce în ce mai multe vedete optează pentru mașini ecologice în loc de mașini costisitoare, iar Tom Hanks nu face exceptie de la regula. Conduce un Scion xB de ani buni și este foarte fericit .

Jennifer Lawrence – Volkswagen Eos

Actrița câștigătoare a premiului Oscar, Jennifer Lawrence, a fost reperată conducând un Volkswagen Eos în vârful carierei sale. Castigand doar dintr-un singur film 653 de milioane cu siguranta isi putea permite orice masina.

Jeff Bezos – Honda Accord

- Advertisement -

Cu o valoare netă de peste 117 miliarde de dolari , Jeff este cel mai bogat om de pe pământ, dar mașina pe care o conduce nu este imbracata in diamante. În loc să aleagă cea mai luxoasă mașină din lume, Bezos a condus ani de zile o Honda Accord . Întrebat despre asta, miliardarul a spus că este o „mașină perfecta”.

Britney Spears – BMW Mini Cooper

Desi pare greu de crezut celebra Britney conduce un Mini Cooper de care este extrem de mandra.

Lily Allen – Ford Focus

Celebra cântăreață Lily Allen este adesea observată conducând un Ford Focus verde pe care îl adoră.

Daniel Radcliffe – Fiat Grande Punto

După imensul succes al francizei Harry Potter , în loc să se răsfețe, Daniel a a decis sa isi cumpere un Fiat Grande Punto. Motivul din spatele achiziției sale a fost siguranta mediului. În prezent, valoarea netă a lui Daniel se ridică la aproximativ 110 milioane de dolari .

Clint Eastwood – GMC Typhoon

Într-un interviu cu Jimmy Fallon, legendarul actor Clint Eastwood a dezvăluit că conduce un GMC Typhoon.

Conan O’Brien – Ford Taurus

Când Conan nu era un comediant de renume mondial, el conducea un Ford Taurus, care este încă proprietatea sa cea mai apreciată.

Cristian Bale – Toyota Tacoma

Pe ecran poate fi Bruce Wayne cu cea mai fanatică tehnologie, dar în viața reală, Bale conduce același „camion” de mai bine de 17 ani .

LeBron James – Jeep Wrangler

Jucătorul de baschet american, LeBron James, a fost remarcat de ani buni în jeep ul său personalizat portocaliu Jeep Wrangler .

. Bruno Mars – Cadillac Allanté

Îți aduci aminte de mașina din clipul lui Bruno ? Este mașina lui. Pentru videoclipul piesei, a fost folosit un Cadillac Allanté din 1995 negru . Cantaretul s-a indragostit dupa plimbarea cu ea si a cumparat-o.

Leonardo DiCaprio – Toyota Prius

Cunoscut pentru pasiunea sa pentru mediu, Leonardo DiCaprio conduce o Toyota Prius ecologic , la fel ca si Cameron Diaz. De fapt, el crede cu tărie că Hollywood-ul ar trebui să anuleze ideea SUV-urilor și limuzinelor fanteziste cu gaze naturale. Când se întâlnea cu Blake Lively, i-a oferit un Prius.

Mark Wahlberg – Toyota Sienna Minivan

Într-un interviu cu Ellen DeGeneres, Mark a dezvăluit în glumă că și cei 4 copii ai săi iubesc duba, dar soția sa „nu intră în ea pentru nimic”.