Trăim în epoca de aur a cinematografiei, unde standardele de actorie sunt ridicate . Publicul poate spune cu ușurință ce scene au fost bune, iar acest lucru i-a determinat pe actori să dea tot ce au mai bun pentru rol. Iar unii actori nu numai că au acceptat provocarea, dar au mers extrem de departe pentru a arăta angajamentul și dăruirea față de personajele lor de film.

In acest articol va prezentam o serie de actori care au trecut prin unele schimbari extrem de drastice pentru a juca un rol memorabil.

Tom Hanks, Cast Away

Tom Hanks și-a dorit ca portretizarea personajului său pentru filmul Cast Away să fie atât de realistă încât la un moment dat în timpul producției au încetat să filmeze un an întreg, astfel încât Tom să poată pierde 50 de kilograme.

Tom Cruise, Misiune imposibilă: Rogue Nation

Tom Cruise s-a pregătit cu un scafandru profesionist pentru a-și putea menține respirația pentru scena de scufundări din filmul Mission Impossible: Rogue Nation . A reușit să-și crească capacitatea pulmonară și să-și țină respirația 6 minute sub apă .

Adrien Brody, Pianistul

Pentru filmul Pianistul , Adrian Brody s-a mutat din apartamentul său, și-a vândut mașina, și-a deconectat telefonul și s-a mutat în Europa cu doar 2 genți pentru a intra în contact cu mizeria personajului său. De asemenea, a continuat o dietă strictă și a pierdut 30 de kilograme în 6 săptămâni, a luat lecții de pian și a luat lecții de dialect. El a vrut să experimenteze adevărata tristețe în viață pentru a transmite emoțiile personajului său într-un mod cinstit.

Citește și:  13 Lucruri non-evidente care pot influența rezultatul interviului dvs. de muncă

Heath Ledger, The Dark Knight Rises

Pentru a se pregăti pentru rolul „ Jokerului ” din filmul Batman – The Dark Knight Rises , Heath Ledger s-a cufundat în nebunia Jokerului, închizându-se într-o cameră de hotel pentru aproximativ o lună. El a portretizat instabilitățile psihologice ale Jokerului făcând o intrare în jurnal pentru rol. De asemenea, a lucrat la reglarea vocii și râsului pentru a crea o asemănare mai psihotică.

Leonardo DiCaprio, The Revenant

Leonardo DiCaprio și-a dorit să fie cât mai veridic în rolul său de Hugh Glass în The Revenant , așa că s-a prefăcut că doarme într-o carcasă de animale si a mâncat carne crudă de bivol. El a vrut să ia legătura cu experiența înfricoșătoare descrisă de personajul din film într-un mod cât se poate de real.

Matthew McConaughey, Aur

El a vrut să se alinieze personajului atât de adânc încât nu a mâncat mâncare sănătoasă adecvată timp de peste 6 luni și, după ce s-a terminat filmarea, a recunoscut că a avut un moment dificil să se întoarcă la moduri de viață mai sănătoase.

Margot Robbie, eu, Tonya

Margot Robbie a vrut să știe cum e să te antrenezi ca unul dintre cei mai buni patinatori de gheață pentru rolul ei de Tonya Harding din filmul I, Tonya. Așa că s- a antrenat ore întregi , aproape în fiecare zi, timp de 5 luni. De asemenea, a petrecut ore întregi urmărind videoclipuri cu personajul ei pentru a înțelege toate problemele ei.

Citește și:  11 băuturi care pot încetini îmbătrânirea

Natalie Portman, lebada neagră

Natalie Portman s-a antrenat timp de 8 ore pe zi, 6 zile pe săptămână, timp de peste un an cu fosta dansatoare de balet din New York, Mary Helen Bowers. Și-a dorit să fie bine pregătită pentru rolul său în filmul Black Swan , așa că și-a consolidat regimul de antrenament cu exerciții de antrenament încrucișat, înot și rezistență. De asemenea, a pierdut 20 de kilograme pentru rol, mâncând doar morcovi și migdale luni întregi.

Tom Hardy, Bronson

Pentru a obține o cantitate suplimentară pentru a juca rolul lui Charles Bronson în filmul Bronson , Tom Hardy a trebuit să pună multă greutate în numai 5 săptămâni. Acesta se ingrasa cu 7 kilograme pe săptămână și făcea o serie de exerciții unice pentru a-și construi partea superioară a corpului.

Daniel Day-Lewis, Piciorul meu stâng

Pentru filmul My Left Foot , Lewis a interpretat un irlandez cu paralizie cerebrală. Pentru a-și arăta angajamentul față de personajul său, Lewis nu și-a părăsit scaunul cu rotile.. De fapt, a petrecut atât de mult timp în scaunul cu rotile într-o postură slabă încât i-a deteriorat 2 dintre coaste .

Meryl Streep, Sophie’s Choice

Pentru rolul ei iconic ca Zofia „Sophie” Zawistowski în Sophie’s Choice , Meryl Streep a luat lecții ample pentru a-și perfecționa accentul polonez și a reușit admirabil. Ea a învățat atât poloneza, cât și germana pentru film și a sfârșit stăpânind ambele limbi cu un accent aproape perfect.

Citește și:  19 Comparații vii care îți pot da peste cap tot ce stiai pana acum

Andy Serkis, Rise of the Planet of the Apes

Pentru a se pregăti pentru rolul său de Ceaser, pentru filmul Rise of the Planet of the Apes , Andy Serkis a studiat-o pe Oliver , un cimpanzeu popular. Oliver a fost crescut de oameni și a dobândit expresii asemănătoare omului. Andy a urmat, de asemenea, o familie de gorile timp de 2 săptămâni în junglele din Rwanda, pentru a putea afla cât mai mult despre comportamentul lor.

Shia Labeouf, Fury

La doar o zi după ce a primit rolul , Shia s-a alăturat Gărzii Naționale a SUA, a primit un tatuaj, a fost botezat și, de asemenea, a devenit asistentul de capelan al căpitanului Yates pentru cea de-a 41-a infanterie. De asemenea, a petrecut o lună trăind pe bază, si-a scos un dinte și nu a făcut duș timp de 4 luni în timpul producției filmului.

Joaquin Phoenix, Stăpânul

Joaquin Phoenix a fost atât de devotat personajului său din filmul The Master, încât a rămas de fapt în personaj pentru întregul proces de producție. Pentru a menține un maxilar încleștat, Joaquin a mers efectiv la dentist și a pus pe dinți paranteze și benzi de cauciuc care să-i tragă maxilarul.

Michelle Williams, Săptămâna mea cu Marilyn

Michelle Williams și-a legat genunchii împreună cu o centură pentru a putea merge ca Marylin Monroe în filmul Săptămâna mea cu Marilyn . A încercat să imite faimoasa plimbare a lui Marylin și a muncit foarte mult pentru a-și menține poziția dreaptă.