14 fotografii înșelătoare care au creat confuzii pe internet

- Advertisement -

Oamenii de știință spun că oamenii sunt foarte răi cand gasesc fotografii false. Și nu este de mirare, deoarece există atât de mult conținut fals pe internet. Cu fiecare zi devine din ce în ce mai greu să găsești linia neclară între ficțiune și realitate. Dacă credeți că sunteți un profesionist în acest domeniu și nimeni nu poate să vă păcălească uitati-va de doua ori la aceste fotografii.

14. Când tot ce aveți nevoie este motivația.

Unii oameni s-au întrebat dacă această poveste are un sfârșit fericit. Insa, nu exista nici un biciclist. Fotografia a fost făcută la Parcul Național Yellowstone de fotograful Adnois Arias .

- Advertisement -

13. Un câine gigant care cântărește peste 450 de kilograme

Vă puteți imagina că trăiți cu un câine al cărui greutate este de aproximativ 450 de kilograme? Dacă nu, puteți verifica Instagramul lui Chris Cline, care împărtășește detaliile vieții sale cu animalul său neobișnuit. Noi credem că veți avea ocazia să vă uitați la fotografiile lor. Dar ar trebui să știi că sunt total false, iar Chris nici nu încearcă să ascundă acest fapt.

12. Pinguinii au fost reperați în New York.

- Advertisement -

Ei bine, da, vortexul polar a adus niște vremuri grele la New York în această iarnă, dar nu a fost atât de rece încât ar face ca pinguinii să se mute în acest oraș din Antarctica. Această fotografie este o lucrare de artă realizată de Robert Jahns, care transformă în mod constant lumea reală într-un loc de vis.

11. Oamenii caută templul uitat de Lysistrata în Portugalia.

- Advertisement -

Și nu il vor găsi niciodată. Fotografia templului uitat, ascuns într-un loc secret, combină interiorul Pantheonului din Roma cu Peștera Benagil din Portugalia.

10. Există Buddha la mănăstirea Ngyen Khag Taktsang?

Se pare că Buddha nu este singurul lucru care a fost inventat. Nu există nici o mănăstire Ngyen Khag Taktsang din China. Fotografia afișează un pilon situat în Zhangjiajie National Forest Park din China. Dacă ați urmărit pe Avatar, probabil veți observa asemănarea cu unele peisaje, deoarece creatorii de filme au fost inspirați de acest loc.

9. O Veneția înghețată

Veneția înghețată este o altă lucrare a artistului digital Robert Jahns (menționată mai sus). Pentru a crea această fotografie, el a combinat o fotografie a lacului Baikal și o fotografie din venetia . Credem că o mulțime de oameni ar dori să vadă această Veneție în viața reală.

8. O pisică pe care nu vrei sa o superi

Deși această pisică nu are sprâncenele groase, are o mustață care o face foarte expresiva.

7. „Un prieten a postat aceasta poza cu furtuna de azi din Sydney”.

Trebuie să recunoaștem că această imagine pare a fi cu adevărat terifiantă și am fost gata să o credem. Dar există un comentariu care ruinează farsa. Ancheta ulterioară a arătat că fotografia originală a fost facută de Rudi Balasko . Iar vremea părea mult mai liniștită în versiunea sa.

6. Luna se topeste intr-o cascada.

Iată o altă fotografie care demonstrează că nu ar trebui să credem tot ce vedem pe internet. Această imagine a devenit virală sub următorul comentariu : „Aceasta este o lună plină care coboară pe Angel Falls. Timp de câteva zile în fiecare an, se pare că luna se scurge prin cascadă. „Adevărul este că nu există zile în care să observați acest fenomen.

5. „A apărut un elefant care voia să ajute această leoaică”.

Un mesaj surprinzător a fost împărtășit de contul din Parcul Național Kruger pe Twitter . „Urmăream o leoaică care isi căra puiul și devenise foarte obosită. Elefantul a observat si a ajutat puiul de leu! „Imaginea a fost distribuită de mai mult de 100.000 de ori, dar a fost o glumă a zilei de Fools Day.

4. Acest râu înghețat arată ca masca Scream .

Credem că ar fi destul de înfricoșător să vedem acest peisaj în viața reală. Cineva ar putea chiar să considere acest lucru un semn. Dar nu există nici un motiv să fim speriați, deoarece pictura originală este pașnică. A fost facută în Siberia, Rusia .

3. „8 curcubee! Fenomenul … Văzut în Valea Lehigh. ”

Acest lucru ar fi cu adevărat uimitor. In primul rand, pentru că nu este posibil ca curcubeele să se curbeze în direcții diferite. Dar fotografia reală este însă impresionantă.

2. v-ați da in tobogan ?

1. definiția unui corp perfect a revistei Time , 1955

Revista nu a emis această copertă în 1955. Și motivul este simplu, modelul despre care se susține că are acest corp perfect nu s-a născut decât în 1977 .