13 imagini care ne arată cum ne pacaleste viața în fiecare zi

- Advertisement -

Cuvântul adevăr a fost numit Cuvantul Anului în 2005 de American Dialect Society și în 2006 de Merriam-Webster.

Noi, am colectat câteva fotografii care arată exact cum viața noastră este plină de veridicitate.

1. Cea mai cunoscută hartă mondială nu reflectă dimensiunea reală a țărilor

- Advertisement -

Așa ar părea Australia dacă s-ar afla pe locul SUA pe hartă.

2. Crocodilii se pot plimba sub apă … nu o fac tot timpul … dar totuși

Se crede că acest comportament este limitat la fermele de crocodili. În natură, de obicei, crocodilii locuiesc in râuri și lacuri superficiale, care nu sunt suficient de adânci pentru a putea merge pe picioarele din spate.

- Advertisement -

3. Natura nu a creat baby morcovi – umanitatea a făcut-o

Morcovii baby au fost inventați în anii ’80 de către fermierul de morcovi din California, Mike Yurosek. Un an, nu și-a putut vinde recolta, deoarece multi dintre morcovii săi nu aveau dimensiunea și forma potrivită pentru a fi vânduti în magazine. Așa că a folosit un tăietor de fasole industrial și i-a modelat în ceea ce numim acum „morcovi pentru bebeluși” pentru a folosi recolta lui și pentru a-i face mai atrăgători pentru magazine.

4. Aricii mănâncă în principal rame înfiorătoare … nu mere

- Advertisement -

Aricii au un apetit imens, în ciuda dimensiunilor mici. Mănâncă orice fel de nevertebrate, melci, viermi și insecte. De asemenea, pot mânca morcov, resturi, șoareci, păsări și ouă … nu există mere pe listă, nu?

5. Mașinile de zăpadă, nu zăpada reală, păstrează pârtiile în stare perfectă pentru snowboarding și schi

În ultimele decenii, încălzirea globală a încălzit încet stațiunile de schi, făcând ca traseele lor să fie mai noroioase și anotimpurile mai scurte. Mașinile de zăpadă au venit să salveze partiile și să facă sezonul de schi la fel de lung și mai pufos ca înainte.

6. Ceea ce camera nu poate vedea, rămâne doar sub masă …

Poate fi foarte cald într-un studio de știri, mai ales vara. Așadar, prezentatorul folosește orice mijloace este posibil pentru a rămâne cool, dar totuși arată profesional pentru aparatul foto. Mai bine asa decât să fii transpirat și să te enervezi.

7. Așa arată într-adevăr un zbor „Nimbus 2000”

Ca multe alte filme, întreaga scenă a fost filmată într-un studio Chroma Key. Din păcate, lumi magice nu există … cel puțin nu despre care știm.

8. Arahidele nu cresc pe copaci … cresc sub pământ

Arahide nu cresc in copaci ca și alte nuci, deoarece alunele sunt de fapt leguminoase. Planta înflorește deasupra, în timp ce arahida crește sub pământ.

9. Jurnaliștii nu-și amintesc textul

Când un jurnalist vorbeste, scenariul complet al performanței sale a fost scris anterior și încărcat pe un dispozitiv de afișare special numit teleprompter. Au citit întregul scenariu de acolo în timpul emisiunii.

10. Nici politicienii …

11. Fantomele Pacman au anumiți algoritmi de comportament

Fiecare fantomă din Pac-Man este programată cu propriul model de comportament unic: roșul te urmărește, albastru încearcă să te loveasca, iar portocaliu este linistit.

12. O mulțime de terenuri de fotbal folosesc gazon artificial

Regulile FIFA susțin că iarba naturală ar trebui folosită în meciurile internaționale ale cluburilor de fotbal sau între echipele reprezentative ale asociațiilor naționale de fotbal afiliate acestora. Dar recent, au început să permită o alternativă artificială, deoarece iarba naturală este prea greu de întreținut. Unele stadioane de top folosesc un amestec specific de iarbă reală cu componente artificiale care sunt permise de asociațiile de fotbal.

13. Cămilele nu depozitează cu adevărat apa în cocoasa

Cămile pot supraviețui șapte zile fără apă, datorită formei celulelor sanguine, nu a cocoașelor lor. Cocoașa grasă le oferă suficientă energie pentru a rezista aproximativ trei săptămâni fără mâncare.