11 Răspunsuri la întrebarea „De ce nimeni nu părăsește Canada?”

- Advertisement -

Ce știm despre Canada, în afară de siropul de arțar, hochei și poliție pe cai? Ei bine, peste 100.000 de oameni se mută în Canada în fiecare an și rămân acolo. Să încercăm să ne dăm seama ce este atât de grozav în această țară.

1. Când canadienii nu au nimic de făcut, ies afară cu afișe pentru a înveseli alți oameni.

2. Puteți vedea plăcute de înmatriculare în formă de ursi în Canada.

- Advertisement -

Înainte de 1999, plăcuțele de înmatriculare în formă de urs polar erau simbolul teritoriului nordic numit Nunavut. Da, mai târziu au început să folosească plăcuțe de înmatriculare obișnuite, dar încă puteți găsi unele în formă de urs în colecția veche a cuiva.

3. Canadienii adoră farsele și trebuie să recunoaștem că au într-adevăr un mare simț al umorului.

- Advertisement -

Un rezident din Montreal a decis să le faca o gluma polițiștilor locali: a făcut o mașină din zăpadă și a „parcat-o” în locul nepotrivit. A pus chiar și un ștergător de parbriz pe mașină pentru a o face să pară reală. Curând , poliția a venit sa ridice masina si aceasta gluma li s-a părut amuzantă chiar si lor.

4. În Canada există mult petrol.

Canada ocupă locul 3 în rândul țărilor cu cea mai mare cantitate de petrol după Venezuela și Arabia Saudită. Natura a fost foarte generoasă cu această țară: pe lângă petrol, există multă apă dulce, multe lacuri frumoase și păduri bine protejate.

- Advertisement -

5. Există o organizație de caritate care sprijină femeile bolnave , ajutându-le la curatenie.

6. Banii canadieni nu sunt distruși de apă și pot dezvălui secrete neașteptate.

Banii canadieni nu sunt doar neobișnuiți, dar sunt de necrezut : în primul rând, nu li se intampla nimic daca ii pui în apă. Puteți chiar să îi spălați cu săpun. Secretul este că este fabricat din plastic în loc de hârtie. În al doilea rând, dolarii canadieni au o hologramă ascunsă în interiorul frunzei de arțar.

Unii oameni susțin, de asemenea, că banii canadieni miros a sirop de arțar clasic.

7. Canadienii sunt oameni foarte ospitalieri. De fapt, sunt atât de ospitalieri încât au construit chiar și un loc de aterizare special în cazul în care străinii vor veni în vizită.

8. Polițiști foarte, foarte amabili.

Dacă credeți că acest polițist a vrut să-i verifice permisul de afaceri, vă înșelați. Vrea să cumpere un pahar de limonadă de la această fetiță. Cât de drăguț este?

9. Justin Trudeau este primul ministru.

Ce este atât de special în ceea ce il privește premierul canadian? Ei bine, de unde începem? Totul este interesant în ceea ce il privește pe Justin Trudeau: de la șosetele sale colorate la felul elegant în care merge la cumpărături pentru mâncare în lanțurile supermarketurilor ca o persoană obișnuită. Pare mai degrabă un personaj inedit decât un politician: face yoga, îmbrățișează panda și este un bărbat foarte chipeș, trebuie să recunoști asta!

10. În Canada, oamenii se ajută reciproc în situații dificile

11. Canada este atât de frumoasă, încât chiar și o fotografie făcută de o cameră rutieră arată ca o imagine din National Geographic