11 lucruri accesibile care pot transforma o casă simplă într-un apartament modern

 De ani de zile, visăm să trăim într-un apartament elegant și modern, dar nu ne hotărâm niciodată să facem o schimbare, deoarece suntem siguri că un interior nou ne va afecta din punct de vedere financiar. Dar stilul și confortul încep întotdeauna cu lucruri mici. Foarte des, pentru a face un loc să se simtă viu și proaspăt, trebuie doar să scapi de vechile obiceiuri și să schimbi câteva detalii.

Mai jos v-am pregătit 11 tendințele moderne de design interior care pot transforma chiar și cel mai obișnuit apartament în ceva foarte elegant.

  1. Păstrarea buretelui pe chiuvetă nu este foarte igienică, deoarece mediul umed este un teren excelent de reproducere pentru bacterii și nu arată deloc bine. Soluția perfectă este un suport pentru burete .

2. Un suport pentru aparatul de ras montat pe perete.

- Advertisement -

3. Un robinet multifuncțional pentru apă.

4. Rafturi „plutitoare”.

Rafturile „plutitoare” sunt o alternativă excelentă pentru rafturile clasice cu uși de sticlă. Sunt practice, frumoase și chiar le poți face singur.

- Advertisement -

5. Șampoanele, săpunul lichid și alte articole de baie din ambalajele implicite pot face chiar și cel mai modern design interior să pară foarte ieftin. Este mai bine să cumpărați un set de sticle și alte accesorii.

6. Dacă doriți să vă împrospătați interiorul și să-l faceți să se simtă nou, nu există o modalitate mai simplă de a face acest lucru decât cu folia decorativă.

Dacă nu vă puteți permite plăci scumpe pentru a vă decora peretele din bucătărie, puteți folosi folie tipărită.

- Advertisement -

7. Un șemineu de masă.

8. O cutie frumoasă pentru pisici.

9. Un organizator de cabluri.

Extensiile cu multe cabluri de care oamenii se împiedică nu arată niciodată bine și fac ca locul să pară dezordonat. Din fericire, există o mulțime de organizatori diferiți pentru a menține cablurile în siguranță și curate.

10. Oglinzi realizate din mai multe elemente sau forme netradiționale.

11. Ghivece de flori agățate.

- Advertisement -
București
ceață
6 ° C
6.1 °
6 °
87 %
1kmh
77 %
sâm
13 °
Dum
13 °
lun
10 °
mar
8 °
mie
2 °