Aṣa arată copiii vedetelor cu un aspect mai puțin obișnuit. Doar uitați-vă la fiul lui Mr. Bean!

- Advertisement -

1. Fiul cântăreței Bjork

Genele creative au fost moștenite de Sindri Eldon Thorsson: în timpul liber, băiatul cântă rock alternativ (a lansat deja 2 albume).

2. Feciorii lui Cher

- Advertisement -

Elijah Blue Allman (dreapta) a urmat cariera mamei sale celebre și a devenit muzician, iar Chaz Bono (stânga) a decis că muzica nu este singura sferă în care se poate manifesta: joacă în mod activ în filme și seriale, a scris și o carte despre calea sa dificilă în viață.

3. Fiica și fiul Uma Thurman

- Advertisement -

Maya Hawk urmează calea cinematografică a mamei sale: fata își deschide drumul în industria modei (colaborează cu Calvin Klein și AllSaints). De asemenea, în mod activ joacă în filme. La rândul său, fiul lui Thurman, Lavon Rowen, nu intenționează să-și asocieze viața cu cinematografia.

4. Copiii lui Danny Trejo

Fiul domnului Machete, Gilbert, apare din când în când în roluri episodice, dar se simte mai confortabil în scaunul regizorului: în prezent filmează scurtmetraje, dar suntem siguri că acesta este doar începutul. Frumoasa Danielle nu numai că iubește lucrurile frumoase, ci le creează: acum 2 ani, fata a deschis un magazin de îmbrăcăminte.

- Advertisement -

5. Fiicele lui Gerard Depardieu

Roxanne (stânga) și Julie (dreapta) cuceresc în mod activ cinematografia: fetele sunt filmate atât în scurtmetraje, cât și în filme complete.

6. Fiul și fiica lui Donatella Versace

Allegra și Daniel nu-și doresc o viață în viziunea tuturor și rareori apar în public. Într-un interviu, Donatella glumește adesea că, are copii foarte obraznici, care merg dincolo de toate gusturile și dorințele ei.

7. Fiul și fiica lui Woody Allen

8. Charlotte Gainsbourg și fiul ei

9. Marea familie a lui Meryl Streep

10. Copiii Lui David Bowie

11. Adriano Celentano

Giacomo, ca și tatăl său, a reușit să se afirme în cinematografie, dar de muzica îi păsa mai mult. El a reușit să lanseze primul său album, după care a aflat că nu va mai putea cânta din cauza insuficienței respiratorii.

Rosita a jucat în filme încă din copilărie, dar o relație puternică cu cinematografia fata nu a avut și a plecat în industria TV.

12. Bette Midler și fiica ei

13. Courtney Love și fiica sa.

14. Copiii lui Danny De Vito

15. Rowan Atkinson, fiica și fiul său.

Lily Sastri are timp să joace în filme, cântă bine și dansează. Nu o fiică, ci un adevărat talent.

Fiul celebrului Mr. Bean, Benjamin, nu a manifestat niciodată interes pentru cinematografie, dar a fost interesat de o carieră militară încă din copilărie. Apropo, acum studiază la prestigioasa Academie Militară Sandhurst.