10 tineri care au devenit milionari înainte de vârsta de 25 de ani

Un om este considerat o persoana de succes dupa ce reuseste sa stranga suma de 1 milion de dolari. De cele mai multe ori oamenii au o varsta destul de inaintata cand ajung sa detina o suma asa mare in cont. Cu toate acestea sunt si tineri care au mai putin de 25 de ani si au reusit sa aibă in cont sume record.

- Advertisement -

Va prezentam 10 dintre cei mai bogati tineri care nu au depasit varsta de 25 de ani .

  1. Ryan ToysReview – 7 ani

Ryan este un copil care face videoclipuri cu recenzii despre jucării. Ryan ToysReview este al doilea cel mai mare canal de pe YouTube din lume, iar acest lucru se traduce prin aproximativ 1 milion de dolari pe lună din publicitate.

2. MattyBRaps – 14 ani

Acest cantaret american este cunoscut pentru videoclipurile sale cu remixuri muzicale de pe YouTube. Și-a început cariera muzicală acum 7 ani , iar in 4 ani canalul său de YouTube a depășit un miliard de vizionări.

- Advertisement -

3. Rashed Saif Belhasa -15 ani

Când ești fiul unuia dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Dubai, nu ai de ales decât să fii bogat.

4. Nick Jonas – 25 de ani

Nick este pe locul 10 în cei mai bogați oameni sub 25 de ani datorită calitatilor sale de actor.

5. Nick D’aloisio – 21 de ani

D’aloisio a devenit o legendă datorita aplicatiei sale numită Summly. Această aplicație sorteaza cele mai recente știri , evenimente și oferă utilizatorilor săi un rezumat.

- Advertisement -

6. Rico Rodriguez – 19 ani

Rico a început să joace pe scena când avea 8 ani. A început cu roluri mici, dar emisiunea TV Modern Family a avut un impact major in ascensiunea sa.

7. Tanner Fox – 17 ani

Tanner Fox este o vedetă de pe YouTube și un motociclist profesionist , demonstrându-și talentul pentru mai mult de 6 milioane de abonați.

8. Mark Thomas – 16 ani

Este numit „Duhitzmark”, iar acest mic geniu a perfecționat arta de a publica videoclipuri realizate cu Musical.ly pe unele rețele sociale precum YouNow.

9. Jacob Sartorius – 15 ani

Acest copil american a devenit faimos prin intermediul rețelelor sociale după ce a postat videoclipuri in care isi sincronizează buzele.

10. Valentina Paloma Pinault – 10 ani

Valentina Paloma Pinault este fiica Salmei Hayek, o celebră actriță, și a lui Francois Henri Pinault, un om de afaceri de succes .Parintii i-au creat un cont in care au depus 12 milioane de dolari.