Acasă Divertisment 10 secrete pe care cinematografele le ascund de tine

10 secrete pe care cinematografele le ascund de tine

0
10 secrete pe care cinematografele le ascund de tine

Tuturor ne place să vedem filme pe marele ecran. Dar multe lucruri în cinematografe par destul de ciudate. De exemplu, faptul că popcornul poate fi la fel de scump ca și biletul.

10. Alegeți cel mai bun scaun.

Pentru a obține cel mai bun sunet , ar trebui să vă așezați mai in spate, cât mai aproape de centru posibil. Acesta este locul unde inginerii stau să calibreze sistemul de sunet.

9. Oamenii de serviciu nu curăță în mod corespunzător sălile de film din cauza filmelor care ruleaza destul de des.

Ați observat vreodată că pardoselile pentru filme pot fi lipicioase și destul de murdare, chiar dacă lucrătorii curăță salile după fiecare vizionare? Datorită pauzelor scurte dintre filme, tot ce pot face oamenii de serviciu în acest timp scurt, este să măture podelele, și uneori, acest lucru se face rapid și neglijent. Podelele sunt curățate corespunzător și șterse cu soluție de curățare pe timp de noapte.

8. Este mai ușor pentru muncitori să ridice gunoiul dacă îl așezați pe scaun, nu sub el.

Desigur, cea mai bună opțiune este să-l arunci singur. Dar daca v-ati decis sa lasati paharul sau cutia de popcorn, ar fi mai bine sa o puneti pe scaun in loc sa o aruncati pe podea . Acest lucru va face mult mai ușor pentru angajati să colecteze gunoiul după ce filmul s-a terminat.

7. Volumul ridicat în cinematograf poate fi periculoase pentru auz.

În ciuda faptului că standardele sistemului audio și cerințele nivelului de volum există, unele cinematografe le modifică pentru a fi un impact mai mare. Feriți-vă de filmele de acțiune cu multe atacuri și scene de luptă , în timpul cărora volumul depășește, de obicei, nivelul aprobat. Cel puțin pentru sănătatea ta, nu privi prea multe filme de acțiune pe ecranul mare.

6. Preturile pentru floricelele de porumb sunt inadecvat de mari.

Conform unor surse de date , o punga mare de floricele de porumb costă mai mult decât o friptură de bună calitate de aceeași greutate. Prețurile pentru această gustare de film iubită sunt atât de exagerate încât ar fi mai ieftin să mergeți la un restaurant bun în schimb.

În SUA, o găleată mare de popcorn costă in medie 8 dolari, în timp ce este furnizată la cinematograf pentru doar 1 $ … același preț pe care îl veți plăti la magazinul alimentar.

5. Până în 1981, scaunele nu aveau spatii de pahare.

Interesant, spatiile de pahare au fost inventate abia în 1981 , aproximativ 60 de ani de la deschiderea primului cinematograf cu aer condiționat din SUA .

Apropo, popcornul a început să fie asociat cu vizionarea filmelor în SUA în timpul celui de-al Doilea Război Mondial , când o lipsă de zahăr a determinat cinematografele să nu mai vândă bomboane.

4. De ce mirosul de popcorn este atât de bun si irezistibil?

Există câteva motive pentru care nu putem rezista mirosului atrăgător al popcornului. În primul rând, cinematografele au propriile rețete secrete, care contribuie la crearea incredibilului miros. De exemplu, unii adaugă un amestec de nucă de cocos și canola . În al doilea rând … ei bine, există mereu aditivi alimentari.

3. Cel puțin o dată pe săptămână angajatii trebuie să dea afara un cuplu amoros din sala de cinema.

Cei cărora le place să se sarute, și să-i deranjeze pe spectatorii din jurul lor ar trebui să știe că majoritatea cinematografelor au camere care te captează în acțiune. În acel moment, sunteți detectat, dat fiind un avertisment de către un angajat , sau dat afară cu totul. Cea mai bună soluție este să te relaxezi în fața televizorului acasă.

2. Combo-urile nu vă vor economisi bani.

Combinatiile constând în popcorn, un suc și alte gustări nu vă vor economisi bani . Dacă adăugați prețurile tuturor componentelor tranzacției separat și comparați cu prețul combo, beneficiul nu este atât de mare.

1. Popcornul nu este întotdeauna vândut în stare proaspătă.

Dacă popcornul nu este vândut noaptea, angajatii vor împacheta resturile și îl vor păstra în saci de plastic, încălzindu-l și vânzându-l din nou dimineața .