10 secrete ale restaurantelor fast-food pe care personalul nu le va dezvălui niciodată

Fiecare persoană modernă știe ce este mâncarea fast-food . Ritmul vieții moderne încurajează oamenii să apeleze la acest tip de mancare pentru a salva timp si pentru a avea posibilitate sa faca alte activitati .

Așadar, haideți să vedem secretele acestor restaurante de tip fast-food pe care nu le-ati auzit niciodată.

  1. Intervalul orar cel mai potrivit pentru fast-food. Nu este ușor să obții o masă in aceasta perioada , dar acesta este momentul în care se servesc alimente proaspete (între ora 11:00 și 13:00 și între ora 18:00 și 20:00).

2. Mirosul din bucătărie creste pofta de mancare a clientilor. Trecând pe lângă un loc cu fast-food, este greu să rezisti mirosului tentant al mâncării delicioase.

3. Coca-Cola stimulează pofta de mâncare , de aceea este mai ieftina decat un ceai. În locurile cu fast-food, băuturile răcoritoare sunt în mod normal mai ieftine decât ceaiul. Acest lucru este strategic deoarece sucurile sunt dulci , iar setea este greu de potolit.

4. Cartofii prajiti contin un numar foarte mare de ingrediente. Aroma legendară a cartofilor prăjiți de fast-food este obținută cu ajutorul a 20 de ingrediente. Din aceste ingrediente fac parte grăsimi, aditivi și potențatori de aromă.

5. Nu este cea mai bună decizie sa fii primul client . Echipamentele de bucătărie sunt curatate cu substanțe chimice agresive care pot rămâne pe mașinile de bucătărie și asa pot ajunge in mancarea clientilor.

- Advertisement -

6. Mâncarea rapidă de astăzi are mai multe calorii decat cea de acum 40 de ani . Un cheeseburger conține cu 75% mai multe calorii comparativ cu „predecesorul” său din anii 1980. În urmă cu 20 de ani, cartofii prăjiți erau de 2 ori mai puțin calorici , chiar si pizza a câștigat cu 70% mai multe calorii .

7. Cantitatea de zahăr dintr-un milkshake este mai mare de 2-3 ori decat norma zilnica. Norma zilnică de zahăr este de aproximativ 1-2 cuburi , în timp ce o porție de milkshake conține aproximativ 3 cuburi de zahăr.

8. Mancarea este mai deliciosa când o mănânci cu mâinile. Este o placere de-a oamenilor de a face asta ,ca urmare, mănâncă mai mult.

- Advertisement -

9. Dozatoarele de suc sunt teribil de periculoase. Mediul zaharat creează condiții foarte bune pentru  bacterii, germeni și mucegai.

10. Pentru a primi cartofi prăjiți proaspeți, comandați-i fără sare. Cartofii prăjiți sunt sărați imediat după gătirea , iar daca doriti fara sare , personalul este nevoit sa mai gateasca inca o portie noua pentru dumneavoastra.