10 secrete ale restaurantelor fast-food pe care personalul nu le va dezvălui niciodată

Fiecare persoană modernă știe ce este mâncarea fast-food . Ritmul vieții moderne încurajează oamenii să apeleze la acest tip de mancare pentru a salva timp si pentru a avea posibilitate sa faca alte activitati .

Așadar, haideți să vedem secretele acestor restaurante de tip fast-food pe care nu le-ati auzit niciodată.

  1. Intervalul orar cel mai potrivit pentru fast-food. Nu este ușor să obții o masă in aceasta perioada , dar acesta este momentul în care se servesc alimente proaspete (între ora 11:00 și 13:00 și între ora 18:00 și 20:00).

2. Mirosul din bucătărie creste pofta de mancare a clientilor. Trecând pe lângă un loc cu fast-food, este greu să rezisti mirosului tentant al mâncării delicioase.

3. Coca-Cola stimulează pofta de mâncare , de aceea este mai ieftina decat un ceai. În locurile cu fast-food, băuturile răcoritoare sunt în mod normal mai ieftine decât ceaiul. Acest lucru este strategic deoarece sucurile sunt dulci , iar setea este greu de potolit.

- Advertisement -

4. Cartofii prajiti contin un numar foarte mare de ingrediente. Aroma legendară a cartofilor prăjiți de fast-food este obținută cu ajutorul a 20 de ingrediente. Din aceste ingrediente fac parte grăsimi, aditivi și potențatori de aromă.

5. Nu este cea mai bună decizie sa fii primul client . Echipamentele de bucătărie sunt curatate cu substanțe chimice agresive care pot rămâne pe mașinile de bucătărie și asa pot ajunge in mancarea clientilor.

6. Mâncarea rapidă de astăzi are mai multe calorii decat cea de acum 40 de ani . Un cheeseburger conține cu 75% mai multe calorii comparativ cu „predecesorul” său din anii 1980. În urmă cu 20 de ani, cartofii prăjiți erau de 2 ori mai puțin calorici , chiar si pizza a câștigat cu 70% mai multe calorii .

7. Cantitatea de zahăr dintr-un milkshake este mai mare de 2-3 ori decat norma zilnica. Norma zilnică de zahăr este de aproximativ 1-2 cuburi , în timp ce o porție de milkshake conține aproximativ 3 cuburi de zahăr.

- Advertisement -

8. Mancarea este mai deliciosa când o mănânci cu mâinile. Este o placere de-a oamenilor de a face asta ,ca urmare, mănâncă mai mult.

9. Dozatoarele de suc sunt teribil de periculoase. Mediul zaharat creează condiții foarte bune pentru  bacterii, germeni și mucegai.

10. Pentru a primi cartofi prăjiți proaspeți, comandați-i fără sare. Cartofii prăjiți sunt sărați imediat după gătirea , iar daca doriti fara sare , personalul este nevoit sa mai gateasca inca o portie noua pentru dumneavoastra.