10 obiceiuri care te pot ajuta să arăți fantastic fără machiaj

- Advertisement -

Arta de a aplica machiajul zilnic poate fi cu adevărat distractivă și plină de satisfacție, dar uneori este extrem de obositoare si ne poate lua foarte mult timp. Din aceasta cauza trebuie sa invaTam cum sa aratam cat mai bine si fara sa folosim machiajul.

Folosiți perne de mătase

Puteți chiar să vă îmbunătățiți aspectul în timp ce dormiți. Încercați să vă acoperiți perna cu o panza de mătase . Acest lucru previne deteriorarea și iritarea pielii. De asemenea, ajută la menținerea pielii și a părului curat și previne uscarea prea mare. În schimb, bumbacul îți poate absorbi uleiurile naturale. Acest truc este util în special atunci când aveți de-a face cu acnee.

- Advertisement -

Folosiți acid.

Celulele decedate îți pot înfunda porii, provocând congestie, roșeață și cusururi. Ideea de a folosi acid pe pielea ta ar putea suna înfricoșător, dar trebuie doar să-l folosești moderat. Când este utilizat corect, acesta poate fi de fapt mai puțin iritant decât peroxidul de benzoil. Găsiți produse care conțin o concentrație scăzută de acid salicilic (în jur de 0,5% până la 2% dacă sunt utilizate pe față), cum ar fi seruri, tonere sau măști pentru față.

Masaj facial

- Advertisement -

De asemenea, puteți ajuta aspectul pielii dvs., oferindu-i un antrenament real: un masaj … și nici nu trebuie să mergeți la un spa. Dacă doriți să creșteți fermitatea pielii, aplicați mișcări profunde, stimulatoare pe față. Folosiți o atingere ușoară pentru pielea sensibilă. La final, un masaj bun poate ajuta la eliminarea toxinelor și a excesului de deșeuri. Amintiți-vă doar să evitați pielea din jurul ochilor, deoarece este prea blânda pentru presiune.

Formați-vă sprâncenele

- Advertisement -

Există moduri diferite de a vă stiliza sprâncenele și puteți experimenta cu diferite aspecte până găsiți stilul care vi se potrivește cel mai bine. Și iată partea cea mai bună: nu aveți nevoie cu adevărat de pensete. Ele te determină să-ți smulgi excesiv sprâncenele. Nu numai că puteți crea o formă bună doar folosind niște creioane sau pulberi, în cazul în care aveți nevoie să vă tăiați sprâncenele, este aproape întotdeauna la fel de eficient să folosiți foarfeca.

Aplică ulei de ricin pe genele tale.

Studiile arată că uleiul de ricin este deosebit de util când încercați ca genele voastre să arate cât mai bine. În ciuda credinței populare , uleiul nu face ca genele tale să crească mai repede, ci par doar mai groase și mai lucioase.

Folosiți seruri pentru o îmbunătățire a nutrienților

Pentru a menține pielea sănătoasă, puteți aplica un ser de piele care ar putea lupta împotriva ridurilor, a petelor întunecate sau a oboselii. Și de obicei este nevoie de doar câteva picături. Nu uitați, nu există două seruri la fel, iar ceea ce pot face pentru voi depinde de ingredientele active , așa că faceți cumpărături pentru a găsi ceea ce aveți nevoie.

Bea apă cu lămâie.

Există mai multe metode de a menține pielea sănătoasă și frumoasă. Studiile arată că femeile în vârstă își pot face pielea mai stralucitoare, isi pot reduce cercurile întunecate, petele și roșeața, luând vitamina C. O solutie simpla este sa beti apa cu lamaie de dimineata.

Folosiți protecție solară (chiar și când este frig afară.)

Știți deja că protecția solară vă scutește de arsuri solare dureroase, ca să nu mai vorbim de pielea roșie, înflăcărată, dar face si multe altele . Împiedică semnele vizibile de îmbătrânire prematură, îți păstrează tenul uniform și îți hrănește pielea cu proteine ​​esențiale precum keratina, ceea ce o păstrează netedă și sănătoasă. Poate chiar reduce riscul de cancer de piele. Și amintiți-vă, doar pentru că este frig nu înseamnă că nu există raze UV ​​dăunătoare … de fapt, Pământul este cel mai aproape de soare în timpul iernii și zăpada poate de fapt dubla impactul razelor UV .

sportul ajuta enorm

O bună circulație a sângelui vă ajută, de asemenea, să vă mențineți pielea tânără și sănătoasă. Multe lucruri mici pot ajuta. Nu ee nevoie sa mergeti la sala puteti face sport acasa in parc sau oriunde doriti, important este sa faceti miscare.

. Pune efort în stilul tău.

Amintiți-vă, când vine vorba de a arăta cât mai bine, fiecare are propriul stil. Important este să găsiți ceea ce vi se potrivește cel mai bine și să depuneți eforturi pentru a menține aceste tipare.