Toata lumea are o problema cu parul, ori este prea gras si trebuie spalat zilinc ori este prea subtire si nu are deloc volum. Ei bine trebuie sa va spunem ca nu este suficient sa folositi un tip de sampon pentru parul dumneavoastra si asa scapati de probleme. Conteaza foarte mult si cum il spalati cum il uscati si mai ales cum aveti grija de el.

In acest articol va prezentam mai multe moduri simple prin care puteti sa ii oferiti parului dumneavoastra subtire mai mult volum ca niciodata.

Jucați-vă cu lungimea părului.

Mulți stilisti sunt de acord că lungimea optimă pentru părul subțire nu trebuie sa fie mai scurta de umerii dvs., deoarece coafurile scurte ca aceasta dau impresia unui volum mai mare. Părul lung este, de asemenea, mult mai ușor de aranjat.

O coafură cu mai multe straturi.

O altă coafură care da impresia unui volum mai mare este una cu mai multe straturi, cu varfuri neuniforme sau dezordonată. Un alt avantaj al acestui tip de tunsoare este că se potrivește practic fiecărui tip de față și păr.

Adăugați o culoare.

Puteți adăuga volum părului dvs. folosind o alta culoare. Aceasta poate fi o evidențiere obișnuită sau metoda shatush, în care utilizați mai multe nuanțe diferite de o singură culoare.

Citește și:  30 de animale extrem de rare pe care putine persoane le-au vazut pana acum in realitate

Spălați-vă părul așa cum trebuie.

Chiar și ceva la fel de simplu precum spălarea părului într-un mod diferit poate adăuga volum. Nu trebuie decât să respectați câteva reguli de bază:

1. Începeți să clătiți părul cu apă caldă. Acesta va deschide cuticulele, ceea ce este bun pentru a elimina orice murdărie sau produs prins în păr. Când părul îți este clătit în apă caldă, slăbește uleiurile prin scalp și deschide cuticulele astfel încât să poată absorbi uleiul.

2. Aplicați șampon doar pe rădăcinile voastre. Apoi răspândiți bucata pe toată lungimea părului. Capetele părului dvs. sunt întotdeauna mai uscate și mai fragile, așa că nu ar trebui să le frecați.

3. Aplicați balsamul sau o mască numai pe toată lungimea părului. Șampoanele hidratante, atunci când sunt aplicate pe rădăcini, nu fac decât să le îngreuneze și să îți aplatizeze părul.

4. Spălați scalpul în mod regulat. Acest lucru va îmbunătăți circulația sângelui.

5. Încercați să nu vă spălați părul în fiecare zi. Acest lucru poate îndepărta un strat protector din părul tău, ceea ce duce la slăbirea acestuia, înlăturați-l de volum. De asemenea, este mai bine să folosiți șampon uscat.

Citește și:  18 lucruri din Japonia care par desprinse din alta lume

Ridicați-vă rădăcinile

În zilele noastre, există o multitudine de opțiuni disponibile pentru a oferi rădăcinilor un volum mai mare, începând cu spray-uri speciale și terminând cu ondulatoarele pe care le foloseau mamele și bunicile noastre. Dacă nu aveți niciunul dintre acestea la îndemână, încercați să folosiți agrafe obișnuite. Doar așezați-le în părul umed și lăsați-l să se usuce înainte de a le îndepărta. Rădăcinile tale vor fi ușor ridicate, dar fără a-ți oferi un volum prea mare care pare nefiresc.

Evitați să folosiți prea multă spumă de styling.

O cantitate excesivă de spumă de styling vă poate lipi părul si il face mai greu astfel fiind mai greu sa obtinem volum. Aplicați următoarea regulă: pentru coafarea părului scurt, aveți nevoie este o bilă de spumă cam de dimensiunea unei nuci. Pentru părul de lungime medie, acesta trebuie să fie aproximativ de mărimea oului de găină, iar pentru părul lung dimensiunea unei mingi de tenis.

Aplicați principiul „haosului creativ”.

Părul neted, atent pieptănat pare adesea mult prea netezit și plat. Un pic de haos, pe de altă parte, poate fi cel mai bun prieten dacă căutați mai mult volum. Acest lucru poate fi obținut prin coafarea părului în valuri ușoare.

Citește și:  20 de fotografii in care nu ne dam seama ce se întâmplă

Folosiți șampon uscat.

Șamponul uscat poate fi un salvator pentru cei care nu au timp să-și spele părul sau să petreacă ore întregi în coafarea acestuia. Îndepărtează murdăria din rădăcinile tale și, de asemenea, ajută la ridicarea acestora, contribuind la conferirea de volum. Același efect poate fi obținut folosind pudra pentru copii.

Uscați părul in jos.

Un uscător de păr obișnuit vă poate ajuta. Pur și simplu coborâți capul, astfel încât părul să atârne în fața feței și să direcționeze aerul fierbinte de la rădăcini către varfuri. În mod alternativ, pur și simplu ridicați partea superioară a părului și uscați-l într-o poziție verticală.

Reglați despărțirea în păr.

În loc să aplici despărțirea de centru obișnuită, încearcă să o faci diferit. Aveți o mulțime de opțiuni aici: un zig-zag, o despărțire laterală, o despărțire laterală joasă sau chiar fără . Acest truc simplu poate adăuga volum rădăcinilor tale.