10 lucruri pe care bărbații le fac atunci cand nu te iubesc

De multe ori barbatii sunt dorinici de ceva nou, isi doresc sa arate ca inca mai pot cuceri o femeie chiar daca isi doresc doar o aventura sau doar sa isi demonstreze lor ca inca mai pot face acest lucru. Fiecare femeie a intalnit acest tip de barbat macar odata in viata. El este acele care se intoarce dupa o perioada de timp ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat acela care incepe o conversatie dar care uita sa mai raspunda. Acesti barbati sunt cei care nu te iubesc cu adevarat si doar isi doresc sa fie in centrul atentiei.

- Advertisement -

A plecat de luni întregi, apoi se întoarce ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Ce sa întâmplat: El ți-a scris sau te-a sunat după ce a tăcut mult timp.

Ce crezi că înseamnă: era prea ocupat și nu avea timp să-mi scrie. A fost plecat și a scăpat numai în această dimineață. Sau a fost închis, dar a fost nevinovat. Și, desigur, el în fiecare minut el s-a gandit la tine.

Ceea ce înseamnă cu adevărat: Se întreabă dacă mai trăiești și dacă îl mai iubești.

Începe o conversație, dar nu o susține.

- Advertisement -

Ce sa întâmplat: începe o conversație și apoi dispare.

Ce crezi că înseamnă: Are ceva de lucru urgent . Bateria lui e pe final. Dar cu siguranță a vrut să vorbească cu mine.

Ceea ce înseamnă cu adevărat: Vroia să vă reamintească ca el este inca acolo.

Nu încearcă să continue comunicarea offline.

Ce sa întâmplat: ați fost într-o conversație online de mult timp, dar încă nu a sugerat o întâlnire.

Ceea ce credeți că înseamnă: Este foarte modest și se teme sa nu spun „nu”. El este speriat de sentimentele sale. Nu este gata să întâlnească o astfel de fată. Dar cu siguranță mă va întreba mai târziu.

- Advertisement -

Ce înseamnă cu adevărat: Nu vrea să te invite. Trebuie doar să vorbească … dar nu în viața reală.

El vă folosește în schemele sale elaborate.

Ce sa întâmplat: Ai avut o mare petrecere împreună și a dispărut dintr-o dată.

Ceea ce credeți că înseamnă: are nevoie de mai mult timp pentru a accepta faptul că acum are o comoară ca mine. Îmi testează răbdarea. Are probleme la locul de muncă și nu are timp de iubire chiar acum.

Ceea ce inseamna cu adevarat: Nu este interesat de tine ca partener constant.

Vrea să fie un concurent pentru alți tipi care sunt interesați de tine.

Ce sa întâmplat: El apare numai în momentele în care un alt tip este interesat de tine.

Ce crezi că înseamnă: El este gelos. Lucrurile vor fi diferite de acum înainte. El și-a dat seama în sfârșit că există și alți bărbați interesați de mine, așa că acum se va speria că mă va pierde.

Ceea ce înseamnă cu adevărat: are nevoie de o concurență constantă. O relație fără ea nu este interesantă pentru el.

Căuta o relație „specială” … dar nu iubire.

Ce sa întâmplat: El a sugerat să fiti prieteni, dar oricum continuă să va scrie.

Ce crezi că înseamnă: El nu și-a dat seama că este îndrăgostit de mine. Ii este frică ca o sa spun „nu”. Nu poate rezista farmecului meu. El crede că ar trebui să devenim prieteni buni înainte de a avea o relație romantică.

Ce înseamnă cu adevărat: El înțelege clar că sunteți îndrăgostita de el. Și atâta timp cât este distractiv pentru el, el se va juca . Dar în curând se va plictisi, sau poate că o să-și ia o prietena și nu va mai avea nevoie de tine.

El nu petrece suficient timp pe tine, și vine doar când are nevoie.

Ce sa întâmplat: întâlniți ocazional după muncă.

Ce crezi că înseamnă: E atât de ocupat. Singura oră liberă pe care o petrece la o întâlnire romantică cu mine. E așa de frumos.

Ceea ce înseamnă cu adevărat: Este foarte convenabil pentru el să aibă un partener constant. Dar, curând, va avea o relație și o adevărată iubită, iar slujba lui nu va fi la fel de importantă ca acum. Și vă veți întreba: „De ce ?!”

El nu vă prezintă familiei sau prietenilor săi.

Ce sa întâmplat: Suneti un cuplu, dar rareori îi vezi familia sau prietenii. Sau poate nu-i cunoști deloc. Vă petreceți separat toate sărbătorile importante.

Ceea ce credeți că înseamnă: Nu vrea să mă deranjeze. El este foarte apropiat de prietenii și familia sa, de aceea petrece mai mult timp cu ei decât cu mine. Este îngrijorat că nu-mi plac.

Ceea ce inseamna cu adevarat: Nu contezi pentru el la fel de mult ca si prietenii si familia lui. Nu vrea să se gândească că ești prietena lui sau, chiar mai rău, mireasa lui.

Se comportă ca un prieten.

Ce sa întâmplat: comunicați online tot timpul. Vă vedeți adesea pentru că știți aceiași oameni.

Ceea ce credeți că înseamnă: El mă iubește, dar rănile pe care le-a primit în relația sa anterioară nu s-au vindecat încă, așa că nu vrea sa sufere iar. Voi fi cel mai bun prieten al lui, și apoi va înțelege că mă iubește.

Ceea ce inseamna cu adevarat: Sunteti un bun prieten si este bucuros sa fie cu tine. Dar tu nu ești iubita lui. Ești doar un prieten.

Nu vrea să discute împreună despre viitorul tău și nu dorește schimbări.

Ce sa întâmplat: Când încerci să vorbești despre viitorul tău, devine foarte misterios și devine foarte supărat. Și uneori, pur și simplu spune, „Nu știu”.

Ceea ce credeți că înseamnă: El nu este obișnuit cu faptul că relația noastră este foarte avansata. Vrea să-mi propună să fie o surpriză. Cu toate acestea, el are unele probleme financiare, și nu vrea să le am pe umeri. Când rezolvă aceste probleme, ne vom căsători.

Ceea ce inseamna cu adevarat: Nu pari cel mai bun candidat pentru sotia si mama copiilor lui. Îi place cum sunt lucrurile între voi chiar acum, dar nu vrea nimic mai mult. Nu vrea să vorbească despre viitor, pentru că nu vrea să schimbe nimic.