Acasă Curiozităti 10 lucruri dureroase pe care copiii le fac adesea părinților lor

10 lucruri dureroase pe care copiii le fac adesea părinților lor

0
10 lucruri dureroase pe care copiii le fac adesea părinților lor

Multi batrani nu ajung sa se bucure de pensie si se sting din pacate mult prea devreme din cauza stresului si a unei vieti mult prea dure pe care au fost nevoiti sa o traiasca. Insa sunt extrem de multi batrani care din pacate desi apuca pesionarea si sunt destul de santosi nu sunt luati in seama de copii si ajung sa isi traiasca batranetile intr-un azil uitati de lume.

In acest articol va prezentam o serie de lucruri prin care nici un parinte nu ar trebui sa treaca niciodata.

Neglijarea unui părinte

Le este dor de tine, au nevoie de tine și vor să petreacă timp cu tine. Atunci când duci un părinte la o casă de bătrâni și ii vizitezi cu greu , se pot simți singuri chiar dacă sunt înconjurați de mulți oameni de vârsta lor.

Spunând lucruri pe care nu ar trebui sa le spui niciodata

Iată câteva fraze dureroase pe care le putem spune părinților noștri si care ii pot afecta:

De ce m-ai avut?
Îți iubești mai mult fratele sau sora.
Vă urăsc.
Spunerea lucrurilor de genul acesta poate fi considerată traumatică, mai ales dacă este făcută ca o modalitate de manipulare.

Nu întreabă despre sănătatea lor

Nu orice persoană se va plânge de durere constantă sau va spune că se simte bolnavă. Asa ca orice copil trebuie sa se asigure ca parintii sai sunt bine si nu sufera de nimic.

Nu-i ajută financiar

Nu este vorba să-i faci pe părinți să se simtă ca un copil, dar uneori îi poți trimite bani pentru a se distra sau pentru a le cumpăra alimente . Aceste lucruri mici vor rămâne în memoria lor mult timp.

A lua tone de bani de la un părinte bătrân este denumit abuz financiar în vârstă . Orice abuz este dăunător.

Ignorând părinții și evenimentele familiale

Da, uneori relațiile cu părinții noștri pot fi dificile, dar ignorarea lor nu este întotdeauna o soluție, mai ales când vine vorba de familie. Uneori este mai bine să urli sau să lupți și să nu ștergi complet un părinte din viața ta. Evitarea lor este o soluție temporară .

Nu esti niciodată recunoscător

Este considerat un păcat atunci când ne supraestimăm pe noi înșine, dar ii subestimăm pe ceilalți, inclusiv pe părinți. Încercați să le oferiți cuvinte de bunătate.

Ascunderea informațiilor despre tine

Suntem copiii părinților noștri – desigur că sunt îngrijorați pentru noi! Spunând lucruri de genul: „Mamă, nu e treaba ta”, o poate face sa creada ca ceva se întâmplă în viața ta. Împărtășește ceva cu părintele, fără a intra în prea multe detalii. Doar găsirea cuvintelor potrivite poate rezolva problema.

ne irităm când trebuie să repetăm ​​lucrurile

Uneori avem suficientă răbdare pentru a repeta lucrurile străinilor sau colegilor, dar nu și părinților noștri. Dar amintiți-vă ca si ei au avut rabdare sa va invete.

Nu păstrează amintirile

Videoclipuri, fotografii și alte memorii vă pot aminti momente bune din copilărie. Dacă ai jucat un anumit joc de masă, scoate-l și joacă!

Tratarea lor ca și cum ar fi copii mici

Nu sunt copii și au mai multă experiență de viață decât tine. Chiar dacă sunt bătrâni, sunt încă adulți. Acordă-le și independența lor .